Şocant: Top 4 copii care au supravieţuit în junglă, printre animale sălbatice

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 13:58

Legendele de tip Mowgli sau Tarzan au existat dintotdeauna şi există şi astăzi cazuri celebre de copii care au supravieţuit printre fiarele pădurii timp de mai mulţi ani. Iată câteva cazuri din societatea modernă de copii care au supravieţuit în junglă, printre animale sălbatice.

Tippi Degre – Mowgli în varianta feminină

Povestea celebrului Tippi a circulat în lumea întreagă, deşi acum ea este femeie în toată firea (23 de ani).
Singurul copil al fotografilor francezi Alain Degré şi Sylvie Robert, fetiţa s-a născut în Namibia, unde părinţii ei fotografiau natura şi animalele din savană.
Printre prietenii ei din copilărie se numără un elefant, un leopard, crocodili, pui de lei, girafe, un struţ, suricate, un ghepard, şerpi, papagali şi chiar şi boşimani şi oameni din triburile izolate ale Namibiei şi din deşertul Kalahari.

Matthew Allen – Tarzan de Australia

Tânărul de 18 ani cu probleme psihice a fugit de acasă în noiembrie 2011 şi s-a ascuns în pădure. A fost găsit la aproape două luni mai târziu, într-o stare foarte gravă, dar încă viu.
Autorităţile nu ştiu cum a reuşit tânărul să supravieţuiască în pădurile toride din Australia fără apă şi mâncare.
Când a fost găsit, Matthew era aproape orb, acoperit din cap până în picioare cu lipitori, ciupit de tot felul de insecte şi cu cangrenă la picior.
Deşi a locuit în pădurile din aproprierea oraşului natal, băiatul nu a fost găsit mai devreme deoarece se ascundea de turişti şi pădurari.

Citeşte şi Şocant: Top 3 oameni care trăiesc printre animale. Vezi ce vieţi ciudate duc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!