Exclusiv! A cerut-o de soție pe pârtia de schi!

De Laura Davidescu pe
Februarie nu-și dezminte renumele de Luna Îndrăgostiților. Un tânăr a ales o soluție inedită pentru a-și cere iubita în căsătorie. El a apelat la ajutorul monitorilor de schi din stațiunea Straja pentru a-și declara sentimentele față de iubită.

Turiștii prezenți pe una dintre pârtiile de schi din stațiunea gorjeană Straja au fost surprinși, într-una din zilele trecute, de un banner mobil, care era coborât pe pârtie de câțiva monitori aflați pe schiuri. Pe banner era inscripționată o cerere în căsătorie uriașă, și anume „Babe, vrei să fii soția mea?”

colaj cerere casatorie strajaLa baza pârtiei, purtătorii bannerului care a putut fi citit de către toți schiorii, au fost așteptați de autorul ineditei cereri în căsătorie. Acesta a îngenuncheat în fața iubitei sale și i-a adresat și verbal întrebarea și i-a oferit un inel. După sărutul tandru din imaginile surprinse de una dintre turistele aflate în zonă, credem că răspunsul a fost un entuziast „Da”.

Evident, tânărul beneficiat de sprijinul necondiționat al unui grup de prieteni, care l-au ajutat în punerea în scenă a simpaticului „complot.”

Sursa foto: arhiva personală Silvia Spătaru

S-ar putea să te intereseze și

Cerere în căsătorie la înălțime: o stewardesă a spus „Da” la 10.000 de metri altitudine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență