Cerere în căsătorie la înălțime: o stewardesă a spus „Da!” la 10.000 de metri altitudine | Divertisment, Inedit | Unica.ro

Cerere în căsătorie la înălțime: o stewardesă a spus „Da!” la 10.000 de metri altitudine

Anamaria Pienariu, o româncă angajată ca  stewardesă la o companie aeriană arabă, a fost protagonista uneia dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie.

Citește și – A cerut-o în căsătorie, în direct, după ce ea i-a salvat lui viața! Cum a primit femeia „oferta”? VIDEO

Stabilită în Dubai, Anamaria l-a cunoscut în urmă cu trei luni pe Lucian, un român stabilit la Manchester (Anglia), în pauza dintre zborurile ei. Cei doi s-au îndrăgostit pe loc, iar miile de kilometri care îi despărțeau nu au stat în calea iubirii lor. După doar trei luni de relație, din care doar câteva săptămâni petrecute efectiv împreună, Lucian a decis să se mute în Dubai cu Anamaria.

Pe 31 ianuarie, stewardesa româncă a avut un zbor de la Lisabona spre Dubai, zbor în care s-a îmbarcat și Lucian pentru a se muta definitiv cu ea. Însă, Anamaria nu se aștepta la surpriza imensă pe care i-a făcut-o iubitul ei în timpul acelei curse.

Pentru Lucian, emoțiile abia acum încep. Compania aeriană pentru care iubita lui lucrează fiind una arabă, aceasta are o politică foarte strictă. Tânărul se temea că dorința lui de a o cere pe Anamaria de soție, în timpul programului său de lucru, nu va fi acceptată de restul echipajului de zbor. Dar a rămas plăcut surprins de cooperarea pilotului și a celorlalți însoțitori de bord.


„A vorbit cu colegii mei și a aranjat totul, deși zbura prima dată cu această companie. A fost ceva extraordinar, chiar căpitanul a făcut anunțul. Erau 270 de pasageri pe acea cursă și toți au aplaudat. Am zis ‘Da!’ cât am putut eu de tare”, a povestit Anamaria pentru obiectiv-sm.ro.

Cei doi își trăiesc acum povestea de iubire în Dubai și, după ce le va trece starea de euforie, vor începe pregătirile de nuntă, care va fi în România.

Citește și – Top 10 cereri în căsătorie

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: