Astăzi începe prima semi-finală „Românii au talent”! 12 concurenți se luptă pentru premiul cel mare

De Unica.ro, pe

În seara aceasta, de la ora 20:30, începe prima semi-finală „Românii au talent”! Cu această ocazie, 12 concurenți se luptă pentru un loc în marea finală, pentru a câștiga premiul cel mare.

După 14 ediții de preselecții, sute de concurenți care au urcat pe cea mai mare scenă a talentului pentru a demonstra ceea ce pot și „da”-uei care au transformat visurile în realitate, 24 concurenți încep emoțiile etapelor live. În această seară, 12 dintre aceștia își vor etala talentul în fața celor de acasă, în prima semi-finală live a sezonului.

Dintre cei 12, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 27 mai. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro într-un show de neratat.

Citește și: Eurovision 2022. Primele zece țări calificate în finala de la Torino

Citește și: „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”: O lume a nebuniei pe care nu poți să o ratezi

Citește și: Noaptea Muzeelor 2022. Programul evenimentelor

Citește și: Google, logo dedicat Elenei Caragiani-Stoenescu, prima femeie aviator din România

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, întrucât acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Se anunță a fi o seară de neuitat, începând cu ora 20:30, live pe Pro TV! Talentații concurenți ai serii sunt: Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Martina Meola, Gabriela Dincă, Alexandra Croitoru, Alex Dowis și Raisa Radu.

De asemenea, un moment special va fi oferit de Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9 Românii au talent. Cântăreața cu o poveste extraordinară de viață a reușit atunci să impresioneze publicul și să obțină voturile care i-au adus locul 1 și marele trofeu. Ediția Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe Pro TV și VOYO!

Foto – Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!