Petreceri în aer liber şi programe tv de Revelion

De Stela Moisescu pe

Programele tv de Revelion

Pro tv începe programul de Revelion cu emisiunea de divertisment „Serviciul Român de Comedie” de la ora 20.30. De la ora 21.45 şi până târziu în noapte are loc „Star Maraton de Revelion”, unde cele mai îndrăgite vedete se iau la întrecere într-o competiţie muzicală plină de surprize noi şi vechi!   

La Antena 1, începând cu ora 20.00, poţi urmări emisiunea „În puii mei”, iar o oră mai târziu încingi un „Chef cu Nae şi Vasile”. De la ora 22.00 Dan Negru prezintă „Revelionul Recordurilor”, un program special care surprinde vedetele în ipostaze inedite, iar de la 2.30 ai parte de „Revelion de revelion” cu Ţociu şi Palade.  

Postul Prima Tv vine şi el cu oferte de divertisment, precum „Trăsniţii de Revelion” de la ora 23.00, iar la Kanal D „Toată lumea râde, cântă şi dansează” începând cu ora 21.00 până după miezul nopţii.

Postul naţional TVR1 organizează în noaptea dintre ani „Revelion cu Eurovision”, o transmisiune live maraton de cinci ore, care cuprinde Selecţia Naţională Eurovision 2011, cu începere de la ora 21.00. Trecerea dintre ani va fi însă dedicată discursului preşedintelui Traian Băsescu, urmând ca în cadrul competiţiei Eurovision să mai existe şi câteva momente de divertisment specifice de Revelion. Începând cu ora 2.00 pe TVR 1 ai parte de petrecere cu lăutari.

Dacă preferi să vizionezi un film în noaptea dintre ani, postul HBO te invită să urmăreşti de la ora 21.00 filmul „Anul Unu” şi îţi oferă de la miezul nopţii, deja tradiţionala „Megapremieră de Anul Nou”, adică un film surpriză difuzat pentru prima oară pe micile ecrane.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2