Petreceri în aer liber şi programe tv de Revelion

De Stela Moisescu, pe

Vrei să întâmpini anul 2011 fără excese economice, dar în ritm de sărbătoare? Atunci ai la dispoziţie două opţiuni de distracţie accesibile: petrecerile din pieţele…
… bucureştene sau programele tv de Revelion. Unica.ro îţi prezintă cele mai atractive moduri de a petrece Revelionul, ori în aer liber, ori în faţa televizorului!

Petreceri în aer liber de Revelion în Capitală

Piaţa Constituţiei reuneşte ca în fiecare an artişti de seamă autohtoni, gata să-ţi ofere un concert de zile mari la trecerea dintre ani. În acest an responsabili cu distracţia sunt trupele Mandinga, Direcţia 5, Iris, Voltaj, Vama, Holograf, Connect-R, Alex, Andreea Banică şi Sensor. Din cadrul evenimentului nu vor lipsi artificiile şi efectele pirotehnice.

Cu puţin timp înainte de trecerea în noul an, trupa Holograf, alături de Daniel Buzdugan, Mihai Morar şi Corul bucureştenilor va cânta Imnul Bucureştiului!

Şi în Piaţa Revoluţiei poţi întâmpina anul 2011 alături de cei mai tari artişti ai momentului. Pe scena din cadrul petrecerii  „Live Revolution” vor păşi Alexandra Stan, Antonia, Zero, Alex Velea, Delia Matache, Connect-R, Puya, Simley, Voltaj şi Loredana.

Gazdele evenimentului din noaptea de Revelion sunt DJ-ii George Vintilă şi Marius Onuc.

Un alt eveniment special de Revelion va avea loc şi în Piaţa George Enescu unde petrecerea începe de la 19.30 şi culminează cu foc de artificii la miezul nopţii.

În Parcul Drumul Taberei, pe arealul lacului, are loc, de asemenea, o petrecere de Revelion, începând cu ora 18.00.

Iată câteva idei inedite pentru un Revelion petrecut acasa cu iubitul!

Află pe a doua pagină programele tv de Revelion!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!