Parcuri din sectorul 5

De Roxana Andrei, pe Ultimul update Marți, 22 iunie 2021, 15:19

Vrei să te plimbi în aer liber? Sau vrei să ieşi în weekend împreună cu prietenii pentru un meci de baschet? Ori eşti doar în trecere în sectorul 5 şi vrei să te odihneşti pe o bancă?
Iată parcurile aferente sectorul cinci al capitalei:

„Parcul Sebastian” se găseşte în strada Mihai Sebastian din zona Rahova.

Acesta este reamanejat de curând şi are şi locuri de joacă pentru copii. Arată destul de bine, bănci reînnoite şi copaci plantaţi, garduri vii şi fântână arteziană.

„Parcul Izvor” este situat pe strada Izvor numărul 2 în zona Eroilor. Este destul de spaţios, dar din nefericire nu arată bine, deşi este în centru.

În urma concertelor parcul s-a degradat enorm, astfel găsiţi în interiorul acestora spaţii virane, lipsite de iarbă. Foarte puţine coşuri de gunoi şi destul de puţină verdeaţă.

Vă puteţi plimba pe alei şi puteţi admira Casa Poporului, însă nu este recomandat pentru o plimbare relaxantă departe de forfota oraşului.

Parcul Eroilor” este un parc micuţ care se găseşte în faţa Spitalului Municipal în zona staţiei de metrou Eroilor. Este amenajat destul de interesant având chiar un ceas cu flori.

Parcul oferă teren de skate, alei curate, bănci şi verdeaţă.

Parcul Romniceanu” se află în zona Academiei Militare în zona Panduri. Spaţiul destinat relaxării este destul de îngust, dar arată bine. Are spaţii de joacă pentru copii şi este destul de intim, potrivit pentru locuitorii din zonă.

Plimbare plăcută!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!