Cât costă vacanţa în Delta Dunării

De Nicoleta Galeteanu pe

Sfântu Gheorghe

După ce parcurgi o bucată de drum pe braţul Sfantu Gheorghe, intri pe fascinantul canal Erenciuc, singura zona din Deltă în care arinul negru se dezvoltă compact. Aici vei descoperi un peisaj splendid prin care te strecori cu greu printre copacii şi vegetaţia ce străjuiesc firul de apă.

Pe suprafaţa lacului Erenciuc se întind covoare de nuferi albi, numeroase specii de păsări şi raţe sălbatice.

Dar minunăţia unui peisaj nu poate fi descoperită într-o singură zi, aşa că te poţi caza la complexul Green Village, care dispune de vile, apartamente şi căsuţe de închiriat, precum şi restaurante, baruri lacustre, bază nautică, bibliotecă şi terenuri de sport.
Terase cu vedere spre Dunăre şi Marea Neagra, vilele sunt înconjurate de o salbă de lacuri miniaturale. Condiţii de patru stele, dar şi tarife cu patru zerouri, un sejur de trei nopţi te costă între 955 lei şi 1.180 lei de persoană, iar o vacanţă de şase zile ajunge la 2.100 lei de persoană. Poţi opta însă şi pentru un sejur de două nopţi în schimbul a 735 de lei sau 900 de lei, în funcţie de servicii. Pachetul include transferul Murighiol – Sf. Gheorghe, excursii în Deltă, cină şi acces la toate facilităţile complexului.

Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2