Miracol de Crăciun: Un băiețel trist i-a arătat Moșului o fotografie, apoi dorința lui s-a împlinit

De Amelia Matei pe
Un băieţel din Wisconsin s-a dus, împreună cu bunica lui, să îl întâlnească pe Moş Crăciun într-un mall din oraş. Băieţelul s-a urcat în brațele Moşului, ţinând în mână fotografia unei fetiţe.

─ Cine este în fotografie, o prietenă, sora ta?, a întrebat Moşul.

─ Este sora mea Sarah, care este foarte bolnavă, a răspuns băieţelul trist. Şi-ar fi dorit foarte mult să vine cu mine să te vadă, a adăugat el.

Atunci Moş Crăciun a încercat să îl încurajeze pe băieţel şi să îl înveselească puţin, aşa că l-a întrebat ce şi-ar dori să îi aducă de Crăciun.

Apoi, bunica s-a apropiat ca să îşi ajute nepotul să coboare din braţele Moşului.

─ Știu că e mult ceea ce îţi cerem, Moşule, dar fetița din fotografie este nepoata mea, suferă de o boală gravă şi medicii îi dau șanse minime de supraviețuire. Ne-au spus că este posibil să nu mai trăiască până la Crăciun. Crezi că este posibil, Moşule, să vii la spital să o vezi pe Sarah? Singurul lucru pe care şi-l doreşte de Crăciun este să te vadă pe tine!”, a spus femeia cu lacrimi în ochi şi glasul sfâşiat de durere.

Moşul a rugat-o doar să îi lase adresa spitalului la care este internată fetiţa. La finalul zilei, când a terminat întâlnirile cu alţi copiii care au venit la mall pentru a-l întâlni, Moşul i-a cerut ajutorului său să îl ducă la spitalul unde era Sarah.

A intrat în salonul în care stătea Sarah, și a văzut-o pe fetiță stând întinsă în pat, palidă şi slăbită, iar la căpătâi o veghea mama ei. Bunica şi frăţiorul Sarahei, pe care îi cunoscuse mai devreme, erau de asemenea acolo, la fel şi o mătuşă ce avea faţa împietrită de durere. Toţi vorbeau în şoaptă pentru a nu o deranja pe cea mică.

Moşul a tras aer adânc în piept şi a intrat în camera fetiţei încercând să o binedispună cu celebrul său “HO, HO, HO!”.

─ Moşule!, a spus Sarah extrem de slăbită, dar fericită.

Moşul s-a dus spre patul fetiţei şi-a a îmbrăţişat-o.

Faţa era palidă și părul îi căzuse din cauza tratamentului. Dar tot ce a văzut când s-a uitat la ea a fost o pereche de ochi imenşi şi albaştri. Moşul s-a abținut cu greu să nu plângă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2