Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a împlinit 14 ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 05 mai 2021, 10:23

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor (33 de ani) și a lui Irinel Columbeanu (63 de ani), a împlinit 14 ani. În mediul online, cu ocazia aniversării fiicei sale, Monica a publicat o fotografie în dreptul căreia a scris următorul mesaj:

„La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea m-a găsit în urmă cu 14 ani când ți-am dat naștere, iar de-atunci nu m-a mai părăsit. Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești mai mult și mai mult.

Te-ai transformat într-o persoană atât de inteligentă, distractivă și bună care are atât de multe de făcut în viață. Sunt încântată să văd ceea ce îți rezervă viitorul. O zi de naștere minunată și fie ca toate dorințele tale să devină realitate!”.

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a împlinit 14 ani

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a împlinit 14 ani

În prezent, Irina locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama ei, Monica Gabor, de partenerul ei de viață, Mr. Pink, și de fiul omului de afaceri.

Între anii 2011 și 2012, Irinel și Monica au luptat în instanță pentru custodia fiicei lor. La acea vreme, omul de afaceri a câștigat custodia Irinei.

Acum însă, Irina locuiește cu mama ei în America. Adolescenta are o comunitate destul de mare în mediul online, 354 de mii de abonați pe YouTube și peste 130 de mii de urmăritori pe Instagram, însă nu mai publică activ conținut.

Irina este din ce în ce mai matură și îi seamănă din ce în ce mai multe mamei sale. Fotografii recente cu Irina Columbeanu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Șișcanu, criticată că este prea permisivă cu fiica ei. „Am vrut să se manifeste!”

Survivor România 2021. De ce își acoperă Majda, din echipa „Faimoșilor”, mereu picioarele. Ce are de ascuns

Laura Cosoi, mărturisiri emoționante pe rețelele de socializare: „Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!