Laura Cosoi, mărturisiri emoționante pe rețelele de socializare: „Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 ianuarie 2021, 16:02
Anul 2020 a fost unul pe cât de frumos, pe atât de greu pentru Laura Cosoi. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară în plină pandemie, însă la finalul anului 2020 și-a pierdut tatăl. 

Laura Cosoi a vorbit pe contul său de Facebook despre greutățile pe care le-a întâmpinat în 2020, dar și despre bucuria de a deveni mămică pentru a doua oară.

Citește și: Laura Cosoi își dorește al treilea copil: „Sigur că da”

„Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi. Atât de greu încât îmi era teamă să o spăl pe Luna de frică să nu pățească ceva și să moară. De fapt, tot anul a fost un roller coaster de stări. A fost cu bune, dar și cu multe frici, anxietăți, panici.

Laura Cosoi, mărturisiri emoționante pe rețelele de socializare: „Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi”

Eu sunt un om optimist, peste medie aș spune, dar în ultima perioadă îmi era din ce în ce mai greu să văd plinul paharului. Poate că a obosit și optimismul și a cerut o pauză. Acum să revină în viața mea cu forțe proaspete.

Trăgând linie, cel mai frumos și plin de însemnatate moment din viața anului 2020 a fost faptul că am dat viață și Vera a venit în lumea noastra ca o adevărată minune! Tare mult am așteptat-o și evident că ne-a dat o lecție din prima: răbdare, dragi părinți și surioară!”, a mărturisit Laura Cosoi.

Laura Cosoi, despre cel mai greu moment din 2020

Vedeta a povestit că cel mai greu moment prin care a trecut în 2020 a fost moartea tatăl lui.
„Cel mai greu moment a fost plecarea lui tati la Domnul și deși timpul trece dorul crește! Nu există clipă să nu ma gândesc la el, la viața lui, la noi împreună, la lucrurile atât de prezente din relația noastră chiar și acum, când nu mai este!
Durerea nu va trece, știu, dar sper să găsesc lumina de la capătul tunelului și să nu mă mai întreb nimic, ci să iau totul așa cum vine! Greu, foarte greu…”, a spus ea.
Însă, în tot acest timp, Laura Cosoi i-a avut alături pe soțul ei, Cosmin Curticăpean, și pe fetița lor, Rita, despre care spune că i-au fost un adevărat sprijin în clipele grele prin care a trecut.
„Lângă mine însă este Cosmin. El este plasa mea de salvare, omul cu care vorbesc până rămân fără cuvinte, gura mea de aer, echilibrul, forța și dragostea nemărginită! După 9 ani știu că el este baza familiei noastre!
Și peste toate astea, se așează în brațele mele Rita care îmi șterge lacrimile și mă mângâie. Este atât de mică, dar bună și înțeleaptă! Ce minune de copil, cum se îngrijorează dacă mă aude suspinând și cum mă anunță că Vera are nevoie de mine…”, a scris vedeta.
„Toate astea fac parte din viață, învăț să le îmbrățișez, să mă bucur că am trăit stări de împlinire desăvârșită, că am depășit momentele de cumpănă, că pot să zâmbesc în continuare! Pe lumea asta suntem energie, emoție, muzică, aer, apă, iubire… viață! Să ne bucurăm de ea!” și-a încheiat Laura Cosoi mărturisirea.
Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Laura Cosoi și familia ei.
Sursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!