Tatăl Laurei Cosoi a murit. Fusese infectat cu noul coronavirus

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 26 noiembrie 2020, 15:37

Tatăl Laurei Cosoi, Marius Cosoi, s-a stins din viață joi, 26 noiembrie. Potrivit VIVA!, bărbatul fusese infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

Tatăl Laurei Cosoi a murit. Fusese infectat cu noul coronavirus

„Azi, tăticul meu iubit și bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor …”, a scris actrița în mediul online.

„Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu [noul] coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă.

Tatăl Laurei Cosoi a murit. Fusese infectat cu noul coronavirus

Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A.

Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal de băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de 1990.

Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, potrivit Bzi.ro, citează VIVA!.

Vara aceasta, în ziua în care este celebrată Sfânta Maria, Laura Cosoi (38 de ani) a adus pe lume al doilea copil, o fiică, Vera.

Actrița mai este mama unei fiice în vârstă de 2 ani, Rita. Din luna august a anului 2015, Laura este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean.

Foto: VIVA!

Citește și:

Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

Cezar Ouatu, marcat de pierderea tatălui în perioada sărbătorilor de iarnă

Actrița Diana Sar din serialul „Vlad”, infectată cu noul coronavirus: „Am sunat la 112”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!