Cum arată familia care călătorește prin lume într-un autobuz școlar renovat

Denver și Vanessa Miller, împreună cu cei 3 copii ai lor, din Albuquerque, New Mexico, călătoresc prin lume într-un autobuz școlar pe care l-au transformat în propria casă mobilă.

 

Denver, 28, and Vanessa Miller, 32 s-au hotărât să călătorească prin lume alături de cei 3 copii ai lor și pentru asta au transformat un autobuz școlar într-o casă mobilă, conform TheSun.

A durat 4 luni amenjarea noii lor locuințe și în jur de 31.000 lire. Au făcut deja 15000 mile, după ce au trecut prin partea de nord-vest și sud-vest a Pacificului și Texas. Acum se află în Corrales, New Mexico și speră să ajungă într-o zi pe Coasta de Est, Alaska și Canada.

Cum arată familia care trăiește într-un autobuz școlar - interiorul autobuzului amenajat modern, o canapea si mobilier alb

 

“Mi-a luat ceva timp să mă conving că vreau să fac asta tot timpul, dar odată ce am văzut potențialul am fost pregătită să încep călătoria” a mărturisit Vanessa, care era însărcinată în 8 luni atunci când au cumpărat autobuzul.

Deși perioada de iarnă este una mai dificilă pentru ei, consideră că viața în autobuz este o experiență extraordinară și nu se dau bătuți doar pentru atât. “Să călătorești este foarte distractiv. E mereu drăguț să le oferim copiilor experiențe nomade noi.”

Și copiii iubesc autobuzul și nu și-ar dori o altă casă. “Copiii noștri nu știu altă casă în afară de autobuz. Îi întrebăm mereu pe cei mai mari dacă ar vrea o casă, iar răspunsul este mereu nu. Iubesc autobuzul. Aș putea spune că experiența asta ne-a apropiat mai mult și ne-a învățat multe despre răbdare” a mai precizat Vanessa.

London, Phoenix, și Everest

Atunci când s-au hotărât să înceapă această aventură, nu erau prea mulți care făcuseră asta, dar acum au adunat suficiente informații  și îi sfătuiesc pe cei care visează să-și schimbe stilul de viață în acest mod, dar nu fac pentru că le este teamă, să încerce pentru că este accesibil.

Cum arata familia care calatoreste prin lume intr-un autobuz scolar renovat - toata familia miller in fata autobuzului alb

“Există atât de multe resurse și suntem mereu dispuși să ajutăm, cu orice putem. În această comunitate vrem să-i ajutăm pe ceilalți să aibă propriul autobuz al viselor.”

Familia Miller: Denver și Vanessa, împreună cu cei 3 copii, London, Phoenix, și Everest

Citește și:

6 filme pe care orice femeie singură trebuie să le vadă GALERIE FOTO

Mariah Carey a vorbit despre lupta ei cu tulburarea bipolară

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: