Culinar

Pudding de orez „Love“
Culinar

Pudding de orez „Love“

O dovadă de dragoste pentru cei mici şi mari. Unde mai pui că e şi delicioasă. ►400 ml apă ►...

Supă minestrone
Culinar

Supă minestrone

O reţetă italiană numai bună pentru o seară caldă de vară. PENTRU 2 PERSOANE – PREPARARE: 30 MINUTE FIERBERE: 15...

Minitarte cu brânză şi urzici
Culinar

Minitarte cu brânză şi urzici

Se fac uşor şi sunt delicioase. Minitartele cu brânză şi urzici impresionează şi cei mai pretenţioşi invitaţi. PENTRU 8 BUCĂŢI...

Friptură de porc cu sos de ardei şi tăiţei
Culinar

Friptură de porc cu sos de ardei şi tăiţei

O reţetă uşoară şi delicioasă pentru toată familia. Încearcă şi tu friptura de porc cu sos de ardei şi tăiţei....

Reţete raw: Fursecuri sănătoase cu ananas fără foc
Culinar

Reţete raw: Fursecuri sănătoase cu ananas fără foc

Un desert răcoritor şi foarte sănătos, atât pentru cei mici, cât şi pentru prietenii veniţi în vizită în weekend. Aroma...

Frigărui de porc cu mere şi lămâi
Culinar

Frigărui de porc cu mere şi lămâi

Încearcă o reţetă de frigărui delicioasă şi foarte uşor de făcut! ►500 g carne de porc ► sare ► piper...

Carne de vită cu pere, prune şi pătrunjel
Culinar

Carne de vită cu pere, prune şi pătrunjel

►800 g pulpă de vită ► 1 ceapă ► 150 g ţelină ► 1/4 l oţet ► 1/2 l apă...

Salată colorată de paste, cu jambon, pepene galben şi mozzarella
Culinar

Salată colorată de paste, cu jambon, pepene galben şi mozzarella

Foarte săţioasă şi gustoasă, salata de paste e ideală pentru serile când găteşti în grabă. ► 500 g paste colorate...

Ruladă de raţă cu portocale
Culinar

Ruladă de raţă cu portocale

Încearcă reţeta delicioasă de raţă cu portocale pentru a-ţi impresiona invitaţii. ►1 raţă mică ► sare ► câteva boabe de...

Supă de broccoli cu brânză
Culinar

Supă de broccoli cu brânză

PENTRU 4 PERSOANE – PREPARARE: 30 MINUTE FIERBERE: 20 MINUTE ► 500 g broccoli ► 100 g bacon ► 100...

Salată de sparanghel cu căpşune şi piept de raţă
Culinar

Salată de sparanghel cu căpşune şi piept de raţă

►câte 500 g de sparanghel alb şi verde ► sare ► 1 linguriţă zahăr ► 500 g căpşune ► 150...

Tort de ananas şi cocos
Culinar

Tort de ananas şi cocos

PENTRU 12 BUCĂŢI – PREPARARE: 35 MINUTE COACERE: 20 MINUTE Baza tortului: ► 4 ouă ► 1 pachet zahăr vanilat...

Turte cu ciuperci
Culinar

Turte cu ciuperci

PENTRU 12 BUCĂŢI – PREPARARE: 20 MINUTE – PRĂJIRE: 20 MINUTE ► 100 g ciuperci (proaspete sau uscate, înmuiate anterior...

Paste cu sos de roşii şi busuioc
Culinar

Paste cu sos de roşii şi busuioc

PENTRU 4 PORŢII – PREPARARE:  20 MINUTE FIERBERE: 20 MINUTE ► 1 lingură ulei de măsline ► 1-2 căţei de...

Crostini cu roşii, ciuperci şi măsline
Culinar

Crostini cu roşii, ciuperci şi măsline

Crostini cu roşii: ►500 g roşii ► 2 fire de ceapă verde ► 1 căţel de usturoi ► 2 linguri...

Pateuri cu brânză de capră şi ceapă caramelizată
Culinar

Pateuri cu brânză de capră şi ceapă caramelizată

►1 pachet aluat de ştrudele ► 1 pachet mazăre congelată (250 g) ► 2 cepe ► 2 linguri unt ►...

Vol-au-vent cu legume şi coniac
Culinar

Vol-au-vent cu legume şi coniac

Umplutură: ►1 legătură de morcovi cu verdeaţă ► 1 căţel de usturoi ► 300 g piept de pui ► 4...

Supă de morcovi cu broccoli
Culinar

Supă de morcovi cu broccoli

PENTRU 6 PERSOANE – PREPARARE: 30 MINUTE FIERBERE: 30 MINUTE ► 400 g morcovi ► 1 ceapă ► 2 linguri...

Brioşe picante cu şuncă
Culinar

Brioşe picante cu şuncă

PENTRU 20 BUCĂŢI – PREPARARE: 40 MINUTE – COACERE: 25 MINUTE ► 200 g cartofi ► 30 g drojdie proaspătă...

Bucătăria de vară: Produse obişnuite într-o prezentare inedită
Culinar

Bucătăria de vară: Produse obişnuite într-o prezentare inedită

Fiecare om asociază vara cu un gust anume, de la sunetul făcut de un pepene verde copt când este tăiat...

buton