Avea 16 ani când s-a măritat cu un bărbat de 50 de ani. Cum arată la 6 ani de la neobișnuita căsătorie | Străine, Vedete | Unica.ro

Avea 16 ani când s-a măritat cu un bărbat de 50 de ani. Cum arată la 6 ani de la neobișnuita căsătorie

În 2011, căsătoria dintre Courtney Stodden și actorul Doug Hutchison a fost cel mai discutat subiect. Courtney avea 16 ani și Doug 50 ani. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după ce au avut o relație de 6 luni doar pe internet.

Citește și: Fetita lui Beckham s-a facut mare, iar tata e topit dupa ea. Dar cu poza asta a starnit mari discutii. Multi au zis ca e indecent gestul lui!

Doug a aflat câți ani are femeia cu care avea o relație de abia atunci când s-au văzut față în față. Era gata să rupă relația, dar mama lui Courtney și-a dat binecuvântarea.

Subiectul căsătoriei neobișnuite a fost larg dezbătut de presa locală. Courtney a profitat de faptul că toată lumea începuse să știe cine este și a început să accepte invitații la emisiuni celebre gen Good morning, America, E!News sau Vh1 Couples Therapy.

Tânăra a început să posteze fotografii indecente cu ea pe rețelele sociale și a ajuns să negocieze un contract pentru un sex tape în 2015. Courtney a participat în calitate de concurent și la Big Brother și a jucat în clipul lui 50 Cents – Don’t worry bout it.

În 2013, cuplul a anunțat că va divorța motivând că vârsta e cea care îi desparte, dar la jumătatea anului 2014, cei doi s-au împăcat și au renunțat la divorț.

În 2016, Courtney a anunțat că așteaptă un copil. Din păcate, aceasta a pierdut sarcina la trei luni.

Pierderea copilului a fost un moment extrem de traumatic pentru cuplu, așa că în ianuarie 2017, cei doi s-au despărțit. Revistele din SUA au aflat, totuși că cei doi locuiesc încă împreună, deși nu mai formează un cuplu.

Sursa foto Northfoto

Citește și O cântăreață e sinceră: “Mi-am pierdut virginitatea la 16 ani, pe scaunul din față al unui Volvo”

Citește și La 31 de ani, a rămas însărcinată cu un băiat de 16 ani. Cum arată familia lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: