5 trucuri care te ajută să-ți subțiezi fața

Îți dorești o față sculptată ca în reviste, subțire și conturată? Ți-am pregătit cinci modalități prin care poți să păcălești pe oricine. Uite cum poți obține o față perfectă și subțire fără operații estetice.

1. Lasă-ți sprâncenele să crească

Sprâncenele pline, naturale, nu numai că sunt în tendințe, dar îți vor și face fața să pară mai subțire, divizând spațiile libere. Conturează-le delicat la capăt. Oferindu-le lungime, fața ta va avea un efect de subțiere.

sprancene-crescute-natural

2. Fă-ți o schimbare de look

Minimalizează-ți rotunjimea feței prin purtarea cărării într-o parte, oferindu-i părului textură și valuri (părul îndreptat îți va face fața mică și lată). Nu uita să-i ceri stilistului tău tunsori în unghiuri ascuțite.

 

tunsoare-carare-pe-o-parte-blonda

3. Folesește tuș pentru ochi

Prelungirea ochilor cu tuș va crea o iluzie optică iar jumătatea de jos a feței va părea mai îngustă. Ochii de pisică definiți cu eyeliner și un pic de umbre smokey vor capta atenția asupra privirii seducătoare!

machiaj-cat-eye-eye-liner

4. Conturează-ți fața fără bronzer

În locul bronzerului, folosește pudră în nuanțe neutre. Începe cu aplicarea pudrei pe linia părului, umbrește-ți tâmplele, continuă cu obrajii și finisează conturarea feței cu linia maxilarului.

5. Iluminează-ți zonele centrale ale feței

Folosește iluminator în vârful frunții, al nasului și pe bărbie. Astfel, atenția se va focaliza pe zonele iluminate, dând impresia de față îngustă și subțire.

conturare-fata

 

Citește și: Ce ruj ți se potrivește în funcție de culoarea părului

Citești și: Genele de păpușă, noua tendință în modă 

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: