Coafuri asimetrice pentru petrecere

De Andra Pecingina pe 20 decembrie 2009

Pregăteşte-te să cucereşti cu următoarele stiluri de coafură inspirate din look-urile vedetelor. Fură din trucurile lor de styling pentru a face furori la fiecare apariţie!
Coada împletită pe o parte a fost purtată de Rachel MacAdams la premiera filmului „Sherlock Holmes” în Londra, şi este una din tendinţele majore în coafură pentru 2010.

Coafuri asimetrice pentru petrecereStilul desprins de pe podiumurile Săptămânii Modei de la Paris este uşor de realizat şi face ca apariţia ta la o petrecere să fie ceva cu adevărat spectaculos.  

Cum se face: Aplică spumă pe părul umed şi usucă-l cu foehn-ul pe secţiuni. Foloseşte câteva bigudiuri mari pentru a îi da o formă ondulată şi apoi un spray pentru fixare. Piaptănă şuviţele din faţă înspre spatele capului şi apoi începe să împleteşti părul începând din spatele urechii stângi.

Orice şuviţe rămân libere trebuie apoi fixate cu agrafe în coada împletită pentru a da look-ului un aer jucăuş. O ultima pulverzare de fixativ şi eşti gata de petrecere!

Coafuri asimetrice pentru petrecereDiane Kruger a optat pentru un stil de coc răsucit pentru un eveniment monden şi a făcut furori completând ţinuta smart casual cu o coafură asimetrică.  

Cum se face: Foloseşte uscătorul de păr şi peria rotundă pentru a crea bucle neuniforme în părul pieptănat cu cărare pe o parte.  Lasă părul să se usuce şi apoi periaza-l pentru a crea bucle cât mai naturale.

Apoi strânge-l la baza gâtului şi răsuceşte-l într-un coc lejer pe care îl vei prinde apoi cu o agrafă mare cu ştrasuri, pentru un look retro.  

 Coafuri asimetrice pentru petrecereKristen Bell a ales pentru premiera filmului „Couples Retreat” o coafură rebelă şi feminină, la îndemâna oricărei femei.  

 Cum se face: Aplică pe părul umed o ceară pentru volum şi usucă-l în secţiuni mici. Urmează să foloseşti peria pentru a îl netezi şi apoi un spray anti-electrizare. Prinde părul într-o coadă de cal la baza gâtului cu cărare pe o parte.

Alege o şuviţa din mijloc pe care să o împleteşti înainte de a răsuci tot părul într-un coc lejer. Aplică şi fixativ pentru a asigura rezistenta coafurii tale!

Coafuri asimetrice pentru petrecereKim Kardashian arată foarte chic cu o coafură asimetrica în stilul anilor ’40 cu bucle mari.  

Cum se face: Împarte părul în şuviţe late şi rulează-le pe bigudiuri mari sau foloseşte ondulatorul. La final, părul tău trebuie să aibă bucle mari uniforme pe toată lungimea.

Urmează să faci o cărare pe o parte şi apoi să alegi câte o şuviţă din spatele fiecărei urechi pe care să le prinzi la spate cu agrafe invizibile. Acelaşi proces se face şi cu restul şuviţelor, astfel încât la final părul la spate să arate că un coc larg şi în faţă că o tunsoare mai scurtă cu bucle mari.  

Foto: Northfoto

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional

Care este destinația de „detoxifiere digitală” din România, inclusă într-un top internațional