ParkLake a împlinit 5 ani de activitate! Iată urările vedetelor de la Unica Urban Party

De Bianca Prangate, pe
CONȚINUT VIDEO UNICA

În septembrie, ParkLake Mall din București împlinește 5 ani de activitate. A dat startul activităților aniversare cu Unica Urban Party, un eveniment mult așteptat la care au participat multe vedete.

Ediția din 2021 a evenimentului Unica Urban Party s-a desfășurat pe terasa ParkLake și a fost una specială din multe puncte de vedere – pe de o parte, a coincis cu aniversarea a 5 ani de activitate ParkLake, iar pe de altă parte a constituit unul dintre puținele evenimente din ultimul an și jumătate.

Astfel, petrecerea sezonului s-a desfășurat pe ritmuri pop și rock și a fost definită de voie bună, distracție și apariții de vedete, influenceri și oameni din sfera mass-media.

Citește și: Obiceiurile enervante de care vedetele de la noi nu pot să scape

Citește și: Dress Code: Endless Summer Vibes. Ce ținute au purtat vedetele la Unica Urban Party 2021

Citește și: Bărbați faimoși la Unica Urban Party 2021

Citește și: Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

Cu această prilej, am stat de vorbă cu vedetele prezente la eveniment și le-am întrebat care sunt urările lor pentru aniversarea de 5 ani a mall-ului ParkLake. Astfel, Adelina Pestrițu, Diana Sar, Dana Săvuică, Nicole Cherry, Ilinca Vandici, Daniel Pavel, Ami, Mira și Cristina Șișcanu au povestit ce apreciază cel mai mult la ParkLake, gazda evenimentului Unica Urban Party.

Video – Bogdan Sorocan

Montaj – Bogdan Pîrlea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!