La sala de fitness cu Adelina Pestrițu – Exerciții de stretching

De Mădălina Manole, pe
Împreună cu Adelina Pestrițu și antrenorul său personal, David Sârbu, am pregătit un program de exerciții fitness pentru sculptarea siluetei și tonifierea mușchilor.

După ce am aflat care sunt exercițiile pe care Adelina Pestrițu le face la sala de fitness pentru a-și antrena toți mușchii, în episodul de astăzi, ultimul de altfel, vom afla care sunt exercițiile de stretching pe care îndrăgita vedetă le face pentru relaxarea mușchilor, atât înainte de a începe antrenamentele, cât și la finalul acestora.

Află ce tip de antrenament la sala de fitness face Adelina Pestrițu pentru picioare, și află care este antrenamentul pe care-l face pentru a lucra bicepsul și, totodată, care sunt cele mai bune trei tipuri de exerciții pentru a lucra tricepsul.

De asemenea, află care este metoda eficientă prin care Adelina Pestrițu își lucrează mușchii spatelui. Vezi aici care este antrenamentul cardio pe care-l urmează Adelina Pestrițu la sala de fitness și, de asemenea, care sunt exercițiile pe care le face pentru a avea un abdomen perfect și, totodată, un posterior de invidiat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!