Vladimir Drăghia, despre drama care i-a marcat copilăria

De Mădălina Manole, pe
Vladimir Drăghia a devenit foarte popular după ce a câștigat concursul Exatlon și a reușit să-și atragă de partea sa nu doar simpatia publicului, ci și admirația tuturor.

Vladimir Drăghia, cu toate că este o persoană foarte veselă, bine dispusă și haioasă, nu a avut o copilărie de poveste așa cum și-ar fi dorit. Dezvăluirile despre acea perioadă le-a făcut chiar actorul în cadrul unui interviu emoționant oferit revistei Viva!. Acesta a declarat că a fost părăsit de tatăl său biologic, însă nu are resentimente față de acesta, ba chiar îi mulțumește că i-a moștenit constituția atletică. În plus, până la 12 ani, Vladimir nu a știut cine este și cum arată tatăl său natural.

Cu toate acestea, lui Vladimir Draghia nu i-a lipsit figura unui tată, mama sa recăsătorindu-se: „Am avut marele noroc de o mamă tânără, m-a făcut la 19 ani. Cumva a învățat ea că e bine să lași copilul liber, să aleagă el. Sper să fac și eu la fel cu Zora. A avut încredere în mine. M-a lăsat la 12 ani să plec de acasă, la înot. Acum îmi dau seama ce înseamnă să îți lași copilul să plece de acasă de la 12 ani.  Nu ne auzim prea des, dar știm ce însemnăm unul pentru celălalt. Întotdeauna a știut să îmi dea siguranță. Tatăl meu natural a dispărut când aveam câteva luni, era cam violent. Cu tatăl meu de acum nu sunt apropiat cum sunt de mama, dar îi sunt recunoscător că a avut grijă de noi. De tatăl meu natural nu mai știu nimic. Ne-am cunoscut când aveam 12 ani și ştiu că stă în București. Îi datorez genele, că eu nu m-am antrenat deloc pentru Exatlon, de la el am moștenit asta. Nu-i port ranchiună, îi sunt recunoscător chiar. Nu am golul ăla, dacă nu ar fi apărut la 12 ani, probabil nici nu aș fi știut. Am crescut fără să am drama asta că părinții s-au separat.”

Vladimir draghia, alice si zora

Vladimir Drăghia este și el, la rândul lui, tatăl unei minunate fetițe pe nume Zora, în vârstă de 1 an, și se pregătește să ajungă la altar cu aleasa inimii sale, Alice Cavaleru, în această vară.

Citește și – O mai știi pe Sclava Isaura? Cum arată Lucelia Santos la 61 de ani

Citește și – Lidia Fecioru și-a părăsit soțul în noaptea nunții

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!