Vizante și Ștefan Bănică, peripeții pe platourile de filmare

De Oana Savin, pe
Actorii care joacă în serialul de comedie „Liber ca pasărea cerului” se distrează atât de tare pe platourile de filmare încât ajung să aibă probleme de sănătate din cauza râsului. Acesta a fost și cazul lui Vizante, care a făcut un junghi intercostal.

Momentele amuzante și cele dificile nu lipsesc niciodată la filmările filmelor sau serialelor. Vizante și Ștefan Bănică au trecut de curând prin tot felul de situații, iar acum au povestit câteva dintre ele.

Există o scenă în care Ducu (n.n. interpretat de Marius Florea Vizante) și Orlando (n.n. interpretat de Ștefan Bănică) sunt bătuți măr, iar machiajul a durat câteva ore. De asemenea, în același episod, cei doi au luat un câine pe care au vrut să-l transforme într-unul mai blănos, așa că i-au lipit blană pe corp. Sărăcuțul câine se scutura de fiecare dată. În concluzie, secvența a durat foarte mult, rugându-ne la Dumnezeu și la câine să stea măcar cinci secunde cuminte ca să-l putem filma”, își amintește Ștefan Bănică amuzat.

Vizante și Ștefan Bănică, peripeții pe platourile de filmare

Întotdeauna e greu să filmezi pe stradă, printre trecători. Pregătești totul cu mare atenție și fix când se strigă “Acțiune!” cineva se pune în fața camerei sau cere un autograf… Dai stop și… de la capăt o dată, de două ori, de… nouă!”, a adăugat Marius Florea Vizante.

Au fost și multe momente amuzante. Țin minte că filmam într-o dubă cu Ducu – Marius Florea Vizante și Ariciu, un alt personaj din serial, interpretat de Adrian Anghel, iar după scena filmată ne-am uitat pe monitor la ce filmaserăm și cred că am râs jumătate de oră, iar Vizante, de la atâta râs, a făcut un junghi intercostal”, a mai spus Ștefan Bănică.

Vizante și Ștefan Bănică, peripeții pe platourile de filmare

Serialul „Liber ca pasărea cerului” spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu Popescu, un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, și Orlando Popârlan, un pierde-vară pentru care viața este o nesfârșită aventură, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!