Vedetele din SUA nu vor să îi aibă vecini pe Prințul Harry și Meghan Markle

De Unica.ro, pe

Prințul Harry și Meghan Markle vor să se mute din Montecito, California. Ducii de Sussex și-ar dori o casă în cartierul select Hope Ranch din Santa Barbara, însă vedetele care locuiesc acolo nu îi vor aproape.

Harry (38 ani) și Meghan (41 ani) intenționează să își vândă vila din Montecito, care ar valora în jur de 14.65 milioane dolari pentru a se muta într-un cartier mai select. Doar că planurile lor nu sunt agreate de starurile americane care locuiesc acolo. Potrivit Daily Mail, acestea se tem de circul mediatic care ar veni odată cu ducii.

Deși în actualul cartier Harry și Meghan sunt înconjurați de nume mari, În Santa Barbara ei ar avea ca vecini pe Snoop Dog și actorul Ron Ely, care l-a interpretat pe Tarzan.

Vedetele din SUA nu vor să îi aibă vecini pe Prințul Harry și Meghan MarkleIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

De asemenea, cartierul Hope Ranch are o mulțime de facilități precum un club exclusivist, un club de golf, teren de tenis, plajă privată și trasee ecvestre.

Totuși, planurile lor ar putea fi date peste cap de locuitorii din celebrul cartier, care sunt îngrijorați că cei doi vor aduce după ei multă „agitație”.

Aceștia consideră că odată cu mutarea Prințului Harry și a soției sale acolo, vor apărea și paparazzi, iar traficul va crește.

În prezent, Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc într-o vilă a cărei valoare este estimată la 14.65 milioane dolari, împreună cu cei doi copii ai lor: Archie (3 ani) și Lilibet (1 an).

Ducii de Sussex și-ar dori să se mute din cauza faptului că actuala lor locuință a fost spartă de mai multe ori.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!