Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în California

De Unica.ro, pe

Meghan Markle (41 ani) și Prințul Harry (38 ani) s-au întors în California la doar o zi după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Ducii de Sussex au participat la funeraliile monarhului, dar au părăsit Marea Britanie la scurt timp după ce aceasta a fost înmormântată.

Înainte de a se întoarce acasă, Markle i-a trimis o scrisoare socrului ei, Regele Charles al III-lea, în încercarea de a remedia problemele pe care cuplul le are cu Familia Regală. Însă se pare că întrevederea pe care ducesa și-o dorea nu a mai avut loc. Așadar, cei doi au părăsit rapid Castelul Windsor și pământul britanic.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în CaliforniaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Mai mult, potrivit People, Harry și Meghan nu au fost invitați la recepția oferită de familia regală la Palatul Buckingham celorlalți lideri ai lumii. Se pare că la această recepție au putut participa doar membrii activi ai Casei Regale, iar ducii de Sussex au renunțat la rolurile lor în urmă cu doi ani.

Prințul Harry a fost nepotul favorit al Reginei Elisabeta a II-a. Potrivit unor surse apropiate fostului monarh, mezinul lui Charles a rănit-o foarte tare când a luat decizia de a părăsi Marea Britanie pentru a locui cu familia sa în Montecito, California.

Istoricul Robert Hardman a afirmat că regina „l-a adorat pe Harry de la început până la sfârșit, iar Harry a adorat-o”.

Mai mult, aceasta și-ar fi dorit ca lucrurile să se rezolve între familia ei și ducele de Sussex.

Prințul Harry trebuie să „renunțe la cartea biografică”

Dar, conform editorului Tina Brown, Harry nu va găsi o cale de acces către familia sa decât dacă va renunța la cartea biografică pe care intenționează să o lanseze.

„Țara a iubit sentimentul acela de unitate și să vadă din nou frații împreună. A fost o priveliște frumoasă. Dar dacă nu renunță la cartea sa și la toate documentarele în care vorbește despre Familia Regală și la interviuri, atunci nu poate exista încredere. Cred că dacă face asta (n.r. renunță la carte), ar putea exista o cale”, a explicat Brown.

„Familia Regală are nevoie de el. (…) Bineînțeles, și Meghan trebuie să își dorească asta pentru că ea a urât fiecare clipă acolo”, a mai spus editorul.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!