Teri Hatcher, desfigurată din cauza operațiilor estetice FOTO

De Oana Savin pe
Teri Hatcher nu mai seamănă deloc cu cea care a cucerit inimile publicului în serialul „Desperate Housewives”. Actrița este acum de nerecunoscut, după ce a abuzat de operațiile estetice ce i-au făcut mai mult rău decât bine.

Deși a fost una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Teri Hatcher și-a făcut atât de multe operații estetice încât nu mai seamănă deloc cu cea de acum câțiva ani.

Chiar și admiratorii actriței au spus că aceasta a mers prea departe și că trebuie să se oprească cu operațiile pentru că nimeni nu o va mai recunoaște.

Teri Hatcher, desfigurată din cauza operațiilor estetice FOTO

Teri Hatcher este departe de imaginea pe care a avut-o în filmul „Tomorrow Never Dies” din seria „James Bond”.

Cu toate că imaginea sa a suferit transformări vizibile, Teri continuă să fie apreicată la Hollywood, de unde primește oferte de a juca în filme.

Anul acesta a apărut în filmul „Madness in the Method”.

Luna trecută, Hatcher a postat pe Instagram o fotografie cu noua sa înfățișare. Reacțiile fanilor ei nu au întârziat să apară, iar aceștia i-au recomandat să renunțe la aceste metode de înfrumusețare deoarece nu are nevoie de botox sau alte operații estetice.

Teri Hatcher s-a remarcat în filmul „Tango&Cash”. Deși a avut un success imens, ea a cunoscut celebritatea cu rolul Susan din serialul „Desperate Housewives/Neveste Disperate”, între anii 2004-2012.

Citește și: Cine sunt și cum arată partenerele celor mai sexy bărbați din lume

Citește și: Sinead O’Connor nu mai vrea să stea cu „dezgustătorii” oameni albi după ce s-a convertit la islam

Sursă foto: Shutterstock, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii