Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre cununia jucătoarei de tenis

De Adelina Duinea, pe

Simona Halep (29 de ani) formează un cuplu cu Toni Iuruc (41 de ani) din anul 2019. „Da, am un iubit. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”, declara sportiva în 2019.

Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre cununia jucătoarei de tenis

Recent, Ilie Năstase (75 de ani) a dezvăluit când și unde va avea loc cununia civilă a perechii. În emisiunea Teo Show, întrebat ce va face de ziua soției lui, Ioana, Ilie Năstase a declarat: „De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep, care mi-a zis că face cununia cu soțul ei, la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”.

Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre cununia jucătoarei de tenis

Despre cununie, tatăl Simonei, Stere Halep, a spus la Antena Stars: „Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. (…) Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”. Întrebat cum se înțelege cu viitorul ginere, tatăl sportivei a continuat: „Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. (…) După cum se vede, ea e ok, totul îi merge foarte bine”.

Stere Halep a precizat și că nu a numărat invitații, dar că „au un neam mare”. Totodată, tatăl jucătoarei de tenis a menționat că perechea încă nu a stabilit data cununiei religioase. Simona a confirmat în iunie 2021 că ea și Toni s-au logodit.

Citește și:

Simona Halep, performanță istorică la Roma. Ce recorduri a doborât

Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine”

Unde s-au mutat Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, în iunie 2021

„E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare. Am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur că am făcut pasul deja, este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, a spus Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Într-un interviu acordat lui Andi Moisescu (48 de ani) în noiembrie 2020, Simona a vorbit despre cum reușitele din cariera în tenis nu vor putea depăși emoțiile pe care le va trăi în momentul în care va deveni mamă.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu. Viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele”, a povestit. 

„Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, să am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an, să trăiesc și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a încheiat Simona Halep atunci.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!