Soțul Ilincăi Vandici a împlinit 30 de ani. Cu ce se ocupă Andrei Neacșu

De Unica.ro, pe

Ilinca Vandici (35 de ani) și Andrei Neacșu (30 de ani) s-au căsătorit în octombrie 2017. Cuplul are împreună un fiu, Zian, în vârstă de 4 ani. Perechea s-a cunoscut în anul 2015, prin intermediul unor prieteni comuni.

Soțul Ilincăi Vandici a împlinit 30 de ani. Cu ce se ocupă Andrei Neacșu

„Cineva ne-a făcut cunoștință absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaște. Și poate că a fost mai bine așa. Nu-l cunoșteam, nu știam nimic despre el”, mărturisea prezentatoarea TV în trecut.

Soțul Ilincăi Vandici a împlinit 30 de ani. Cu ce se ocupă Andrei Neacșu

„Mi-a plăcut la prima vedere. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubești. Am ieșit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte. Ulterior, am ieșit doar noi doi, ca să ne cunoaștem, și așa s-a înfiripat totul”, a încheiat atunci.

Pe 31 ianuarie 2022, tânărul afacerist a împlinit 30 de ani. Cu ocazia aniversării soțului ei, Ilinca a scris în mediul online: „La mulți ani, soțul meu, iubitul meu, partenerul meu, prietenul meu!!! 🥂🥂🎉🎉❤️❤️ Să-ți fie viața o poveste plină de iubire, împliniri și zâmbete! Oricum ar fi, noi vom sta mereu lângă tine! Te iubim!!! ❤️❤️❤️❤️”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Ilinca Vandici ne-a spus care sunt fobiile ei, la Unica Urban Party

Ilinca Vandici, mărturisiri surprinzătoare despre familia ei: „Părinții nu au fost alături de mine”

Despre prima întâlnire cu Andrei, Ilinca povestea în trecut: „Hahahah… Inedită… Am ieșit la masă, la prânz, iar din vorbă în vorbă am ajuns la subiectul credință, biserici, mănăstiri, etc. Am constatat că ne plăcea amândurora aceeași mănăstire”.

„Ne-am urcat în mașină, am mers acolo, loc unde Andrei mi-a spus că eu voi fi soția lui și mama copilului lui. Nu mai eram în perioada în care aveam așteptări din partea bărbaților, iar relația cu Andrei a pornit frumos, fără așteptări, fără a programa cumva niște lucruri”, a mai spus.

Andrei Neacșu a practicat kickboxing în trecut, iar în prezent lucrează în domeniul imobiliar. Potrivit Impact, tânărul are o companie de imobiliare în Tunari, companie implicată atât în construirea de clădiri, cât și în vinderea de apartamente. Andrei este fiul fostului viceprimar Alexandru Neacșu.

Cum a fost prezentatoarea TV cerută în căsătorie

„De ziua lui s-a întâmplat, la o petrecere cu vreo 200 de oameni. În fața tuturor, a luat microfonul și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui… Noi ne-am cunoscut în iunie, de ziua mea, iar el m-a cerut în căsătorie în ianuarie, de ziua lui. Nu mi-am imaginat că vrea să mă ceară de soție la acea petrecere”, a mai povestit Ilinca Vandici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!