Sora cântăreței Mariah Carey, acuzații grave la adresa mamei ei. De ce a dat-o în judecată

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 august 2020, 17:13
Scandal uriaș în familia celebrei cântărețe Mariah Carey. Sora artistei, Alison, și-a dat în judecată mama pentru că ar fi supus-o unor experiențe traumatizante pe vremea când era doar un copil, care i-au marcat viața. 

Alison Carey, în vârstă de 57 de ani, ar fi depus mai multe documente la Curtea Supremă din New York, în care susține că mama sa, Patricia, a obligat-o să asiste la niște ritualuri satanice, care aveau loc în miez de noapte, iar uneori includeau și acțiuni de sacrificiu. În cadrul acestor întâlniri, sora artistei Mariah Carey, care atunci avea doar 10 ani, ar fi stat în prezența unor adulți care întrețineau relații sexuale între ei sau uneori chiar și cu copiii.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Conform spuselor lui Alison, abuzurile sexuale la care a fost supusă ar fi avut drept consecințe „stres post-traumatic, anxietate și depresie, ceea ce au împins-o la folosirea de medicamente și droguri legale și ilegale în încercarea de a suprima amintirile oribile.” De asemenea, femeia cere daune morale pentru „imensele drame psihologice și psihice, durere și chin” pe care le-a dobândit în urma experienței terifiante, potrivit dailymail.

Sora cântăreței Mariah Carey, acuzații grave la adresa mamei ei. De ce a dat-o în judecată

Între Mariah și Alison Carey a avut loc o ceartă severă în perioada anilor ’90, când s-au luptat pentru custodia fiului lui Alison, după ce aceasta ar fi început să bea, să consume droguri şi să practice prostituţia. Cele două surori nu își mai vorbesc de atunci, deși s-au văzut în 2002, la moartea tatălui lor.

Citește și: Secretele nebănuite care se ascund în spatele vedetelor! Iată ce violuri, crime sau abuzuri au îndurat în copilărie!

Viața lui Alison este una parcă ruptă din scenariile de film. Aceasta are 4 copii şi a rămas prima oară însărcinată la 15 ani. După ce a ajuns să aibă probleme cu droguri a început și să se prostitueze. În urmă cu mulți ani a fost diagnosticată cu virusul HIV, iar apoi cu cancer.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alison Carey și familia sa.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!