Smiley, primele declarații despre botezul fiicei sale, Josephine Ana

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 iunie 2021, 14:21

Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana, pe 9 martie 2021. De curând, artistul a făcut prima declarație despre botezul micuței. Smiley face parte din juriul unei noi emisiuni TV, SuperStar România, difuzată de Pro TV.

„E o surpriză și pentru mine. Mă gândeam că, fiind un format mai vechi [adaptare a show-ului American Idol] și eu având deja experiența Românii au talent și Vocea României, mă așteptam să nu fie atât de extraordinar.

Dar m-a surprins foarte plăcut. Și mi-a plăcut și juriul, ne-am simțit foarte bine împreună”, a mărturisit Smiley pentru Click!. Din juriul competiției mai fac parte Marius Moga (39 de ani), Raluka (31 de ani) și Carla’s Dreams (36 de ani).

Smiley, primele declarații despre botezul fiicei sale, Josephine Ana

Smiley, primele declarații despre botezul fiicei sale, Josephine Ana

În continuarea aceluiași interviu, întrebat dacă au programat botezul lui Josephine, Smiley a mărturisit: „Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”.

Pentru moment, cuplul nu-și dorește să publice imagini cu chipul lui Josephine. Întrebat pe Tik Tok „Când ne arăți fetița? Să-ți trăiască, să fie sănătoasă!”, Smiley a răspuns:

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”.

Citește și:

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Smiley, hrănit de Anna Lesko în direct la Vorbește Lumea. Cum a reacționat Gina Pistol

Care este secretul relației dintre Smiley și Gina Pistol. Artistul a dezvăluit

Tot în primăvara anului acesta, invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Smiley a mai spus: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Cum au ales numele fiicei lor

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley, în emisiunea Vorbește Lumea.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!