Exclusiv. Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley. Detalii intime din viața celui mai iubit cuplu din România

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 31 mai 2020, 19:27

Ea este o apariție fermecătoare pe sticlă și o fire vibrantă ce emană în jurul ei o energie debordantă. El este un tip șarmant, visător, imprevizibil și mereu cu zâmbetul pe buze. Gina Pistol (38 ani) și Smiley (36 ani) se completează la perfecție și formează, în momentul de față, unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Gina Pistol este vedeta de pe coperta Unica a lunii iunie și a mărturisit, într-un interviu în exclusivitate, delatii intime din viața împreună cu Smiley.

Citeşte şi: Gina Pistol, așa cum Smiley nu a mai văzut-o niciodată

Smiley și Gina formează un cuplu de  ani buni de zile, dar au fost mereu discreți cu viața lor intimă. Abia de curând cei doi și-au asumat relația și nu se mai ascund. Smiley și Gina au început să posteze pe rețelele de socializare fel de fel de fotografii și clipuri video împreună.

Exclusiv. Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley. Detalii intime din viața celui mai iubit cuplu din România

Gina a dezvăluit cine a făcut primul pas în relația cu Andrei: „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri.”

De când se află în izolare, în contextul pandemiei de coronavirus, relația dintre ei pare să se fi închegat mult mai bine și armonios.

Întrebată care sunt părțile bune și părțile rele ale legăturii cu Andrei, Gina a fost cât se poate de sinceră: „Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde… Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta.”

Citetește și: Cum a pozat-o Smiley pe Gina Pistol

Gina este realistă atunci când vine vorba de durata relației, afirmând că „dragostea durează atât timp cât ai grijă de ea. Cu siguranță trece prin mai multe etape, cu siguranță nu mai arată la fel după trei ani, însă crește frumos și de la an la an poți să descoperi ceva nou.”

Citește interviul integral în ediția din iunie a revistei Unica. Revista apare pe piață marți, 26 mai 2020, la toate punctele de difuzare a presei și poate fi comandată și online AICI.

surse foto -Facebook, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!