UPDATE: Şerban Huidu, în comă indusă

De Diana Sorescu pe

Realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” a suferit aseară un grav accident pe o pârtie de schi din Austria. Şerban Huidu a pierdut controlul skiurilor şi s-a izbit violent de un copac. Cârcotaşul Şerban Huidu se află în comă indusă după ce, aseară, în jurul orei 19:00, încercând să evite un grup de copii aflaţi pe pârtie, a intrat brutal într-un copac.

Prezentatorul Prima TV avea vitează foarte mare şi, chiar dacă purta cască, impactul l-a lăsat inconştient. Skiorii aflaţi la faţa locului au alertat salvamontiştii, iar în cel mai scurt timp Şerban a fost preluat şi transportat de urgenţă la spitalul din Innsbruck.

Conform ultimelor date furnizate de medicii austrieci, starea cârcotaşului a fost stabilă pe tot parcursul nopţii şi nu au apărut complicaţii. Chiar şi aşa, cadrele medicale au decis să păstreze starea de comă indusă pentru a face cât mai multe investigaţii.

„Nu se pune problema de şanse minime de supravieţuire! Are un hematom. Şerban îşi mişcă mâinile şi picioarele. Cristina, fiica mea, e cu el în rezervă. Când a văzut-o, Şerban i-a strâns puternic mâna. Eu stau în camera de hotel şi încerc să-i liniştesc pe cei doi copii ai lui Şerban şi ai Cristinei”, a declarat socrul lui
Şerban Huidu în exclusivitate pentru Libertatea.

Vedetele sunt alături de Huidu

Teribila veste a semănat groază printre vedetele autohtone, care sunt alături de Şerban şi familia lui în această grea încercare.

Andreea Raicu a postat pe conturile sale de Twitter şi Facebook mesaje de încurajare şi îndemnuri ca admiratorii cârcotaşului să se roage pentru el, iar mai mulţi colegi ai acestuia au plecat deja spre Austria să îi fie aproape.

Şerban Huidu are 34 de ani şi este adorat de români datorită modului acid în care prezintă, alături de colegul Găinuşă, emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”.

UPDATE!

– Mihai Găinuşă este deja pe drum spre spitalul unde prietenul şi colegul său de breaslă este internat

– Poliţia austriacă susţine că Huidu a pierdut controlul schiurilor atunci când acestea i s-au blocat într-un şanţ ud

– Bebeluşa Oana a aflat de tragedia prin care trece Şerban Huidu şi speră din tot sufletul să îşi revină

– Fanii cârcotaşului au inaugurat pe Facebook un grup de susţinere. „Alături de Huidu” a strâns deja peste 150 de membri care îl admiră pe Şerban şi îşi doresc ca acesta să se facă bine cât mai repede

– „Şi iar îmi aduc aminte că nu trebuie să-mi analizez perspectivele şi să-mi planific existenţa şi să-mi stabilesc termene şi să-mi fac probleme şi procese de conştiinţă. Si iar îmi aduc aminte că trebuie să mă bucur că sunt. Acum. Sănătate, Şerbane şi Doamne ajută!” a scris Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, pe pagina sa de Facebook

– ştiri de ultimă ore venite direct din Austria spun că starea lui Şerban este încă gravă, dar stabilă. Medicii care se ocupă de vedetă au declarat că acesta îşi poate mişca mâinile şi picioarele, însă următoarele ore sunt în continuare critice

– chiar dacă Şerban Huidu îşi va reveni, abia peste un an de zile vindecarea va fi completă. Din păcate, traumatismele cranio-cerebrale sunt foarte periculoase, iar urmările pot fi devastatoare: pierderi de memorie, stări de depresie, încetineală în gândire, ameţeli

– Profund indignată de circul mediatic creat de tragică veste a accidentului coleguluo său, Andreea Raicu a postat pe blogul personal un mesaj plin de patos. Diva consideră că televiziunile dramatizează prea mult situaţia în goana după rating şi refuză să participe la vreo emisiune care tratează acest subiect.

„Am fost invitată în diverse emisiuni să îmi dau cu părerea şi să îi transmit un mesaj. De ce? Cred că lucrurile astea nu se fac prin intermediul televiziunilor. Şerban are nevoie de gândurile şi rugăciunile noastre nu de maimuţăreala ieftină de la televizor. Gândurile mele bune şi mesajele mele merg direct la familia lui. nu prin emisiuni”, a scris Andreea.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro