Selma Blair, mărturii cutremurătoare despre viața cu scleroză multiplă

De Unica.ro, pe

Selma Blair, cunoscută mai ales pentru rolurile sale din Legally Blonde” şi Cruel Intentions”, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 2018. Actrița în vârstă de 49 de ani și-a povestit experiența cu această boală autoimună într-un documentar ce va fi lansat în luna octombrie.

Încă de când a primit diagnosticul de scleroză multiplă, Selma Blair a arătat lumii cum este să trăiești cu această boală, din dorința de-ai ajuta pe cei care se confruntă cu astfel de situații grele să nu-și piardă speranța. Actrița a povestit într-un documentar, ce va fi lansat în luna octombrie, cum a începutul lupta cu boala care i-a afectat sistemul nervos central.

Nu mai ai nicio salvare. ai rămas fără opţiuni. Asta am auzit, a spus actrița despre momentele dificile prin care a trecut în 2019.

Citeşte şi: Ce mănâncă Gina Pistol în perioada alăptării pentru a nu se îngrășa

Citeşte şi: Tatăl lui Mădălin Ionescu a murit: „Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam!”

Citeşte şi: Mihai Bendeac, ironii la adresa lui Florin Călinescu după anunțarea noului proiect în televiziune

Citeşte şi: Cum era poreclit Irinel Columbeanu, în tinerețe, de femei

Prin ce a trecut Selma Blair din cauza bolii sale

Selma Blair, care dezvăluia în urmă cu mai mult timp că simptome ale acestei afecțiuni au început să apară cu mult înainte să primească diagnosticul, și-a pus toată speranța într-un transplant de celulele stem.

Intervenția a avut la Chicago, iar pentru asta nu şi-a mai luat medicaţia pentru scleroză multiplă, a trecut prin chimioterapie şi a stat izolată în spital săptămâni întregi după transplant, potrivit vanityfair.com.

Sper că povestea mea va oferi celor în nevoie speranţă. Mai sper ca documentarul să arate că acest diagnostic nu înseamnă neapărat condamnare la moarte, că poate varia, aşa cum variază şi puterea sau vulnerabilitatea oamenilor. Şi toate emoţiile din viaţă fac ca şi vindecarea să fie o variabilă. Pentru noi toţi, a mai spus actrița.

Pe rețelele de socializare, Blair le-a povestit fanilor săi cu ce se confruntă din cauza bolii sale.

Mi se întâmplă să cad. Scap obiecte. Memoria îmi este înceţoşată. Iar partea mea stângă cere indicaţii de la un GPS defect.

Vreau să mă joc cu fiul meu din nou. vreau să merg pe stradă şi să urc pe cal. Am o scleroză în plăci şi asta e viaţa. Dar dacă mă vedeţi că trântesc chestii pe stradă, nu ezitaţi să mă ajutaţi să le adun, a mai scris actrița.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!