Cum era poreclit Irinel Columbeanu, în tinerețe, de femei

De Unica.ro, pe

Irinel Columbeanu a rămas un nume sonor în lumea showbizului. Faimos pentru priza pe care o avea la femeile tinere și frumoase și cunoscut pentru luxul în care a trăit o bună perioadă din viață, Irinel Columbeanu a fost mereu o apariție mondenă controversată. Până să ajungă unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, Irinel a avut un traseu plin de obstacole.

Puțină lume știe că el a început să muncească de când avea vârsta de14 ani, iar prima sa meserie a fost negustoria – cumpăra obiecte artizanale din diverse locuri și apoi le vindea. Irinel Columbeanu a adus primele decorațiuni de interior din Franța, unde fusese trimis într-o tabără.

La 19 ani, Irinel a avut prima sa mașină, un Trabant pe care l-a achiziționat în primul an de facultate.

Un alt detaliu interesant legat de trecutul fostului afacerist este porecla pe care o avea în tinerețe.

„Lui Irinel i se spunea «Ileana», de la maşina de cusut. E o vorbă: «Bat şi … „calc” …ca maşina de cusut». Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”, povestea regretatul Paul „PCR” Cornățeanu, un apropiat al lui Irinel, potrivit cancan.ro.

Se pare că Irinel Columbeanu ajunsese atât de bogat încât nu mai plătea notele plată sau serviciile de care beneficia.

Citeşte şi: Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a ars într-un incendiu

„Nu era deloc generos cu fetele, ele se plângeau mereu că nu le lasă nimic. Nici notele de plată de la masă nu le achita, se bucura de relaţiile acelor vremuri. Eu i-am adus-o pe Anna Lesko de la clubul Viena, era îndrăgostit până peste cap, când ea stătea pe la uşi”, mai mărturisea Cornățeanu, în urmă cu mai mulți ani.

Situația financiară a fostului afacerist s-a schimbat radical

În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are averea de altă dată. Firmele lui au intrat în faliment, iar Columbeanu a ajuns să trăiască într-o locuință cu chirie și să aibă un buget limitat pentru cheltuielile lunare.

„Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte. Iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare. Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție”, a spus Irinel Columbeanu în show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!