Mihai Bendeac, ironii la adresa lui Florin Călinescu după anunțarea noului proiect în televiziune

De Unica.ro, pe

Mihai Bendeac (38 de ani) a avut o reacție ironică după ce Florin Călinescu (65 de ani) a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că are un nou proiect în televiziune și caută să angajeze oameni în acest sens.

„Cine crede că poate avea un drum în televiziune. Orice meserie. Prezentator/ prezentatoare. Producător/ producătoare. Și asa mai departe. Imagine. Sunet. Costume. Decor. Machiaj. Redactor. Regie. Artistică și sau montaj. Voce. Vânzări. Juridic. Hr. Șoferi. Coafeze. Casting. Șcenaristi. Computere. Grafică. Promo. Reporteri. Și câte altele…

Puteți să trimiteți cv. Materiale filmate și orice altă formă de recomadare pe pagina mea de chat a fb.

Vă garantez seriozitate. Sinceritate. Facem o televiziune. ( mai multe) 100% românească. Vă ofer garanția calitătii, nu a altor criterii. Obligații. Neamuri. Etc. Plus nr. de telefon. Adaug. La anumite treburi: materiale filmate. Fotografii” – a fost mesajul lui Florin Călinescu postat pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele. Care sunt simptomele acestei boli

Mihai Bendeac nu s-a putut abține și i-a trimis un mesaj marelui om de televiziune prin care îi transmite, cu o tentă ironică, că ar trimite și el un CV, dar a renunțat la încercarea de a mai avea o carieră în televiziune.

„Aș trimite, dar am renunțat să mai sper că pot avea o carieră în televiziune… N-a fost să fie”, a fost mesajul juratului de la “iUmor”. Așa cum era de așteptat, Călinescu i-a răspuns lui Bendeac într-o manieră cât se poate de politicoasă prin următorul mesaj: “Mihai Bendeac, respect! Pentru tine orice, oricând!”

Mihai Bendeac, ironii la adresa lui Florin Călinescu după anunțarea noului proiect în televiziune

Florin Călinescu a plecat de la Pro TV după o colaborare de 26 de ani

Pe 19 iulie 2021, Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la Pro TV printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook: “Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, și la” Românii au talent “. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a fost mesajul transmis de Călinescu, în online.

Citeşte şi: Mircea Badea îl atacă pe Mihai Bendeac după ce actorul a spus că a fost infectat cu COVID-19

Călinescu explica la momentul respectiv că decizia plecării de la Pro TV a fost legată de faptul că, în ultimii ani, lucrurile s-au schimbat radical în industria în care activează, iar “spiritul Pro” nu mai există.

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!