Selena Gomez, despre despărțirea de Justin Bieber: „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

De Unica.ro, pe

Selena Gomez a vorbit pentru prima dată deschis de despărțirea de Justin Bieber, afirmând că a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla.

Artista în vârstă de 30 de ani a lansat, vineri, documentarul „Selena Gomez: My Mind & Me”, în care povestește despre relația cu Justin Bieber, cum a afectat-o despărțirea de artista, dar și despre problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat de-alungul anilor.

Vorbind despre hit-ul „Lose You To Love Me”, Gomez a dezvăluit că a apelat la compozitorii Julia Michaels și Justin Tranter sperând că va putea scrie o piesă prin intermediul căreia să își poată expune sentimentele.

Selena Gomez, despre despărțirea de Justin Bieber: „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

„Le-am scris Juliei Michaels și lui Justin Tranter și le-am spus: „Cred că sunt pregătită să spun că sunt tristă. Am scris piesa în 45 de minute”, a afirmat Selena Gomez.

Mai mult, artista a precizat că acesta a fost cântecul pe care l-a scris cel mai repede.

„Este mai mult decât despre o iubire pierdută. Este despre mine care învăț să mă aleg pe mine, să aleg viața (…). Această piesă este despre a ști că ai pierdut fiecare păriticică din tine doar pentru a te redescoperi”, a epxlicat Selena.

Cântăreața a avut o relație cu suișuri și coborâșuri cu Justin Bieber, în perioada 2012-2018. La scurt timp după despărțirea lor, artistul s-a însurat cu Hailey Baldwin.

Pentru Selena Gomez a fost dificlă această pierdere, mai ales când toți ochii lumi erau îndreptați spre ea.

„Totul era public. Mă simțeam bântuită de o relație trecută, la care nimeni nu voia să renunțe. Apoi am trecut peste ea și nu mi-a mai fost teamă”, a precizat cântăreața.

Selena Gomez, despre despărțirea de Justin Bieber: „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”
Selena Gomez și Justin Bieber la începutul relației

Selena Gomez a afirmat că a reușit, totuși, să găsească lumina într-o situație întunecată.

”Dar cred că asta trebuia să se întâmple și în cele din urmă a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”, a subliniat Selena Gomez, făcând referire la despărțirea de Bieber și căsătoria lui cu Baldwin.

Selena Gomez, despre relația cu Justin Bieber

Deși nu intră în detalii privind relația cu starul pop, artista spune totuși că se simțea sătulă de conexiunea constantă cu Justin Bieber.

Selena Gomez, despre despărțirea de Justin Bieber: „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”
Justin Bieber și Selena Gomez

Selena Gomez nu voia ca lumea să o vadă doar ca pe o puștoaică de la Disney și îi era teamă că nu va fi la fel de apreciată fără Bieber și că nu va fi la fel de bună fără el. Își doreea cu ardoare să fie apreciată pentru ea însăși și nu pentru legătura pe care o avea cu cel care îi fusese iubit mai mulți ani.

După acea perioadă dificilă, Selena Gomez a reușit să se vindece și să meargă mai departe. Mai mult, se pare că ea se înțelege acum foarte bine cu Justin Bieber și cu soția acestuia, Hailey Bieber.

„Justin, Hailey și Selena se bucură că au rezolvat problemele, au trecut mai departe și au încheiat acel capitol. Selena se simte extraordinar și se concentrează asupra ei, a familiei ei și a cercului ei ferstrâns de prieteni. Trăiește cele mai frumoase clipe”, a declarat o sursă pentru ETonline.

La începutul lunii octombrie, Selena Gomez și Hailey Bieber au fost fotografiate împreună la un eveniment. Cele două păreau să se simte foarte bine una în compania celeilalte, dând de înțeles că au îngropat securea războiului.

Sursă foto. Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton