Selena Gomez și Hailey Bieber, prima fotografie împreună. Care este relația dintre fosta iubită și soția lui Justin Bieber

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 octombrie 2022, 16:47

Selena Gomez și Hailey Bieber au postat o imagine în care apar împreună, la scurt timp după ce soția lui Justin Bieber a dezvăluit că a fost acuzată că i-ar fi furat iubitul cântăreței.

Artista în vârstă de 30 ani și modelul (25 ani) s-au întâlnit la gala Academy Museum of Motion Pictures ce a avut loc în Los Angeles. Cele două s-au fotografiat împreună. Selena ținea o mână pe piciorul lui Hailey și amândouă zâmbeau, părând că se simțeau foarte bine una în compania celeilalte.

Reuniunea celor două tinere vine la doar câteva săptămâni după ce Hailey Bieber a declarat în podcastul lui Alex Cooper că fanii Selenei au acuzat-o mereu că l-ar fi furat pe Justin Bieber de la Selena Gomez.

Potrivit People, Slena Gomez și Hailey Bieber au vrut să pună capăt zvonurilor conform cărora între ele ar exista o dispută de mai mulți ani.

„Pot să spun că nu am fost niciodată cu el când se afla într-o altă relație”, a spus Hailey.

Justin și Hailey s-au cunoscut în anul 2009, la emisiunea „Today Show”. Cei doi au fost prezentați de către tatăl modelului, Stephen Baldwin.

Justin Bieber și Hailey s-au reîntâlnit la Biserică, în anul 2014, la trei ani după ce modelul a susținut relația cu problem a artistului cu Selena Gomez.

Cântărețul a vorbit pentru prima data de relația sa cu Hailey Baldwin pentru GQ Magazine, în anul 2016. După ce s-au despărțit în 2016, cei doi s-au împăcat doi ani mai târziu, după ce Bieber și-a reluat și din nou încheiat relația cu Selena Gomez (octombrie 2017- martie 2018). Justin și Hailey s-au căsătorit civil în septembrie 2018, iar un an mai târziu s-au cununat religios, în fața a peste 150 de persoane.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!