Hailey Bieber, despre relația pe care o are cu Selena Gomez: „Nu există nicio dramă”

De Unica.ro, pe

Hailey Bieber a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Selena Gomez. Modelul a fost acuzat de mai multe ori că ea ar fi fost motivul pentru care Justin Bieber s-a despărțit de cântăreață.

Invitată în podcastul lui Alex Cooper, „Call Her Daddy”, soția lui Justin Bieber a explicat că între ea și Selena „nu există nicio dramă”. Mai mult, ea spune că a vorbit cu Gomez după nunta cu Bieber.

„O respect. Nu există nicio dramă la nivel personal”, a declarat Hailey, citată de People.

Hailey Bieber, despre relația pe care o are cu Selena Gomez: „Nu există nicio dramă”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Este doar respect, doar iubire. De aceea simt că dacă toată lumea care e de partea noastră știe ce s-a întâmplat și suntem bine și am putea trece peste asta cu claritate și respect, atunci este bine”, a mai spus Hailey Bieber.

Cooper a continuat conversația și a spus că dacă Hailey și Selena se înțeleg bine, atunci asta este tot ceea ce contează.

„Lucru care mi-a adus multă pace. Și mă gândesc că noi știm ce s-a întâmplat, este ceea ce este. Niciodată nu vom putea aduce claritate în ceea ce se întâmplă în viețile noastre și întotdeauna se va întâmpla câte ceva. Niciodată nu se va termina și de aceea nu am vorbit despre aceste lucruri, pentru că mereu va apărea altceva”, a subliniat modelul.

Justin și Hailey Bieber și-au început relația după ce cântărețul s-a despărțit de Selena Gomez. Mulți fani ai cuplului au dat vina pe Hailey pentru această ruptură.

„Pot să spun că niciodată nu am fost cu el cât timp el s-a aflat într-o altă relație”, a precizat ea.

Haily și Justin Bieber au sărbătorit de curând patru ani de când s-au căsătorit. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2018, în New York.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!