Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 18 septembrie 2018, 12:31
Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit civil, în urmă cu câteva zile, la o judecătorie din New York. Vestea a fost confirmată de unchiul modelului, actorul Alec Baldwin.

După ce au fost văzuți în urmă cu câteva zile la o judecătorie din new York, unde și-au obținut licența pentru căsătorie, au apărut zvonuri că cei doi s-au și căsătorit civil, urmând ca ceremonia religioasă să aibă loc peste câteva săptămâni.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru People că cei doi nu au mai avut răbdare și au decis să se căsătorească mai repede.

Au făcut asta (n.r. s-au căsătorit) fără să asculte de nimeni”, a declarat sursa citată.

Citește și: Selena Gomez speră că Justin Bieber nu se va însura cu Hailey Baldwin: „I-ar frânge inima”

Totuși, Hailey a postat la câteva ore după ce zvonurile au luat amploare, că încă nu s-a căsătorit.

Înțeleg de unde vin aceste speculații, dar încă nu sunt căsătorită”, a scris modelul pe Twitter.

Revista People a revenit și și-a susținut știrea inițială, subliniind faptul că cei doi s-au căsătorit civil, doar că Baldwin nu se vede ca fiind complet căsătorită până ce nu va avea loc ceremonia religioasă.

Un prieten apropiat cuplului a afirmat că Hailey „simte că o ceremonie civilă și nunta lor „adevărată” sunt două lucruri separate”.

Baldwin visează ca nunta ei să aibă loc într-un loc mai deosebit, precum o pădure. De asemenea, ea a declarat că a angajat un organizator de evenimente și că a ales designerul care îi va crea rochia de mireasă.

Vestea căsătoriei celor doi a fost confirmată și de unghiul lui Hailey, Alec Baldwin, care a fost prezent luni seară la decernarea Premiilor Emmy 2018.

Citește și: Îmbracă-te ca Hailey Baldwin

Au mers și s-au căsătorit și nu știu care este treaba”, a declarat actorul în vârstă de 60 de ani.

Acesta a afirmat că l-a văzut pe Justin o sngură dată și că vorbește cu nepoata sa „din când în când”. Totuși, el i-a recomandat lui Bieber să muncească din greu pentru a-și menține familia unită.

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit în luna iunie, pe când se aflau în vacanță în Bahamas.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!