S-a aflat cauza morții lui Alexis Sharkey, influencer din SUA

De Adelina Duinea, pe

Cu două luni în urmă, Alexis Sharkey (26 de ani), influencer din Statele Unite ale Americii, a fost găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Houston, Texas.

S-a aflat cauza morții lui Alexis Sharkey, influencer din SUA

De curând, autoritățile au dezvăluit cauza decesului ei. Marți, 19 ianuarie, pentru E! News, autoritățile au confirmat că tânăra a fost ucisă prin ștrangulare.

Duminică, 29 noiembrie, familia lui Alexis a fost informată că trupul ei a fost găsit de muncitori pe marginea unei autostrăzi din Houston, Texas, sâmbătă dimineața.

S-a aflat cauza morții lui Alexis Sharkey, influencer din SUA

Alexis nu purta haine, iar pe trupul ei nu erau semne clare de violență. Mama lui Alexis, Stacey Robinault, a mulțumit familiei și prietenilor pentru susținere.

„Nu vă putem mulțumi îndeajuns pentru iubirea și gândurile bune pe care le-ați transmis familiei noastre.

Vă rog să ne oferiți acest timp pentru a ne obișnui cu această incredibilă pierdere, nu doar a familiei noastre, ci a întregii lumi!!!”, a scris pe pagina ei de Facebook.

„Întotdeauna avea zâmbetul pe buze. Era mereu fericită”, a declarat una dintre prietenele lui Alexis, Tanya Ricardo. „Multă lume o admira. Era pur și simplu foarte, foarte pozitivă.

Nu știu cine ar fi putut face asta. Oricine a fost, va fi găsit. Vom face tot ceea ce ne stă în putință. În felul acesta, o vom putea lăsa să se odihnească în pace.”

Înainte să moară, Alexis le-ar fi dezvăluit prietenilor ei că depusese actele de divorț de soțul ei, Tom Sharkey (45 de ani). În ciuda jobului de influencer, Alexis ținea intimitățile mariajului ei departe de Instagram.

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Bianca Drăgușanu a confirmat zvonurile despre căsătoria cu Gabi Bădălău

Alexandra Stan și Starlin Medina de la Survivor România 2021, momente tandre

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!