Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, din nou împreună. Cum s-au afișat cei doi în mediul online

De Unica.ro, pe

Ramona Olaru (32 de ani) și Cătălin Cazacu (37 de ani) formează un cuplu din toamna anului 2021. În martie, perechea pare să fi luat o pauză, în prezent fiind din nou împreună.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, din nou împreună. Cum s-au afișat cei doi în mediul online

În continuare, Ramona și Cătălin nu se urmăresc pe Instagram. Cu toate acestea, niciunul nu a șters fotografiile cu celălalt din feed.

Recent, cuplul s-a afișat din nou împreună în mediul online. Prezentatoarea TV a publicat un videoclip în care motociclistul îi pune șosetele. Ulterior, perechea a plecat la mare.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, din nou împreună. Cum s-au afișat cei doi în mediul online

„Am bărbat, am și amant… am pe d****, n-am nici pe unul, nici pe altul”, mărturisea Ramona Olaru în mediul online cu doar câteva zile în urmă.

Tot în mediul online, prezentatoarea TV a publicat mai multe citate precum: „Dacă vrei să dureze o relație, trebuie să te prefaci că nu te înșală!” sau „Sunt prea în vârstă ca să mai fiu în preajma oamenilor care nu înțeleg conceptul de loialitate și onestitate!” și „Sunt zile când ajung atât de jos, încât adun petrol… Și zile-n care mă ridic și-l valorific! :)”.

În februarie 2022, Ramona și Cătălin au declarat că-și doresc să devină părinți.

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, declara Ramona Olaru cu umor luna trecută, pentru Antena Stars. „Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a adăugat Cătălin Cazacu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

„Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp, la film sau să ieșim să mâncăm”, a mai explicat Ramona Olaru.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi”, declara Cătălin Cazacu în noiembrie 2021.

Cătălin pusese ochii pe Ramona încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. Modelul s-a separat de fostul soț, Bogdan Olaru, în 2019, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”.

După divorț, Ramona a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. În prezent, artistul formează un cuplu cu un model. Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!