Prințul Louis nu poate conștientiza moartea străbunicii. Ce i-a spus mamei sale, Kate Middleton, în ziua înmormântării

De Unica.ro, pe

Prințului Louis (4 ani) îi este foarte greu să conștientizeze moartea străbunicii sale, a declarat Kate Middleton în cadrul recepției de duminică, ce a avut loc înaintea înmormântării reginei Elisabeta a II-a.

Prințesa de Wales a spus că fiul cel mare, prințul George, “își dă seama cât de importantă era străbunica lui și realizează ce se petrece în această perioadă la casa regală”. Însă Louis a pus o mulțime de întrebări înainte de înmormântarea străbunicii căruia ei îi spunea “Gan-Gan”, notează The Sun.

Kate a precizat că Louis a întrebat-o dacă se vor mai putea duce să se joace în Castelul Balmoral dacă Regina Elisabeta nu mai este acolo. Balmoral este locul suverana și-a dat ultima suflare pe 8 septembrie 2022.

Prințul Louis nu poate conștientiza moartea străbunicii. Ce i-a spus mamei sale, Kate Middleton, în ziua înmormântăriiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Prințul George și Prințesa Charlotte vor fi astăzi la înmormântarea Reginei, după ce William și Kate au considerat că este important ca ei să participe la evenimentul istoric.

Citeşte şi: Strănepoții Reginei Elisabeta a II-a, Prințul George și Prințesa Charlotte, participă la înmormântarea suveranei

Citeşte şi: Omagiul adus de Kate Middleton Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut Prințesa de Wales în ziua înmormântării

Citeşte şi: Cine este Prințesa Anne a Marii Britanii, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Semnificația specială a aranjamentului floral care a fost așezat pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Louis nu poate conștientiza moartea străbunicii. Ce îi spune mamei sale, Kate Middleton, în ziua înmormântării

George, în vârstă de nouă ani, și Charlotte, în vârstă de șapte, sunt cei mai tineri îndoliați la înmormântarea străbunicii lor din Westminster Abbey.

Ca și părinți, Kate și William s-au gândit bine înainte dacă copiii ar trebui sau nu să participe la înmormântarea Reginei. Prințul Louis este prea mic pentru asta, dar împreună au decis că George și Charlotte sunt pregătiți – au declarat apropiații familiei regale, potrivit Daily Mail.

Regina Elisabeta a II-a a decedat la 96 de ani, după o domnie de 70 de ani. Suverana a fost văzută ultima oară în public cu două zile înainte de deces, pe 6 septembrie 2022, la Castelul Balmoral din Scoția, cu ocazia învestirii noului premier al Regatului Unit, Liz Truss.

Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele. Plângem profund trecerea în nefiinţă a unei Suverane preţuite şi a unei Mame foarte iubite.

Ştiu că pierderea ei va fi profund resimţită în întreaga ţară, în Regate şi în Commonwealth, precum şi de nenumărate persoane din întreaga lume. În această perioadă de doliu şi schimbări, eu și familia mea vom fi alinați și susținuți de respectul şi afecţiunea profundă pe care știm că regina le primea, a transmis regele Charles al III-lea, după moartea suveranei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!