Omagiul adus de Kate Middleton Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut Prințesa de Wales în ziua înmormântării

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 septembrie 2022, 16:24

Kate Middleton (40 de ani) s-a prezentat înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a îmbrăcată într-o ținută de doliu și a atras atenția tuturor cu un detaliu inedit.

Soția Prințului William a ales să poarte, în semn de omagiu, colierul cu perle și diamante al Majestății Sale, una dintre bijuteriile preferate ale reginei. Kate a purtat și o pereche de cercei cu perle, tot din colecția regretatei suverane.

Colierul cu perle a fost purtat și de Prințesa Diana în 1982, în timpul unui banchet ce avut loc în Țările de Jos.

Omagiul adus de Kate Middleton Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut Ducesa de Wales în ziua înmormântăriiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Prințul George (9 ani) și Prințesa Charlotte (7 ani) participă și ei la funeraliile străbunicii lor, după o decizie de ultim moment al părinților. Mezinul, Prințul Louis (4 ani) este prea mic pentru a lua parte la eveniment.

Ca și părinți, Kate și William s-au gândit bine înainte dacă copiii ar trebui sau nu să participe la înmormântarea Reginei. Prințul Louis este prea mic pentru asta, dar împreună au decis că George și Charlotte sunt pregătiți – a declarat o sursă apropiată casei regale, conform Daily Mail.

Citeşte și: Strănepoții Reginei Elisabeta a II-a, Prințul George și Prințesa Charlotte, participă la înmormântarea suveranei

Citeşte şi: Cine este Prințesa Anne a Marii Britanii, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Strănepoții Reginei Elisabeta a II-a, Prințul George și Prințesa Charlotte, participă la înmormântarea suveranei

Citeşte şi: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani, după o domnie de 7 decenii.

Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele. Plângem profund trecerea în nefiinţă a unei Suverane preţuite şi a unei Mame foarte iubite.

Ştiu că pierderea ei va fi profund resimţită în întreaga ţară, în Regate şi în Commonwealth, precum şi de nenumărate persoane din întreaga lume. În această perioadă de doliu şi schimbări, eu și familia mea vom fi alinați și susținuți de respectul şi afecţiunea profundă pe care știm că regina le primea, a transmis regele Charles după decesul mamei sale.

Ziua înmormântării Reginei Elisabeta, 19 septembrie 2022, a adus împreună peste 500 de șefi de stat și din întreaga lume. La ceremonia religioasă au luat parte aproximativ 2000 de invitați, iar momentul este urmărit de milioane de oameni de pe întreaga planetă la televizor și în mediul online.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!