Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 17 martie 2021, 13:13

În interviul controversat pe care i l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani), Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală, relatează Express.co.uk.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Meghan a dezvăluit că Harry a avut o discuție cu unul dintre membrii familiei regale, conversație în care respectiva persoană a avut curiozități referitoare la culoarea pielii lui Archie.

„În ultimele luni de sarcină, cam în perioada asta acum doi ani, exista o conversație de genul: «El nu va avea securitate, nu va primi un titlu regal». Plus îngrijorări și conversații referitoare la cât de închisă va fi culoarea pielii lui la naștere”, a spus Meghan.

Meghan Markle și Prințul HarryIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Harry ar fi avut „câteva conversații” cu membrii familiei sale despre, în cuvintele lui Oprah, „cât de închis la culoare” ar putea fi Archie la naștere. „În mod potențial, și ce ar însemna asta și cum ar arăta”, a mai spus Meghan, fără a dezvălui identitatea respectivelor persoane. „Cred că le-ar face rău”, a specificat.

Totodată, fosta actriță a precizat că ea și Harry nu au avut niciun cuvânt de spus în privința titlului primit de Archie. „Nu este o decizie pe care am fi putut-o lua noi”, a mai spus.

Citește și:

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

Ulterior, când erau amândoi, Harry a spus: „Nu am să împărtășesc niciodată acea conversație, dar la momentul acela a fost puțin ciudat, a fost un pic șocant”. Oprah l-a întrebat dacă poate dezvălui întrebarea așa cum i-a fost adresată, însă Harry a adăugat:

„Nu sunt confortabil să împărtășesc asta. Dar asta a fost chiar la început, corect?”. „Deci a întrebat cum va arăta copilul?”, a insistat Oprah. „Da, cum vor arăta copiii. A fost fix la început când ea [Meghan] nu avea protecție, când membrii familiei mele îi sugerau să-și continue cariera de actriță pentru că nu aveau suficienți bani să o protejeze și pe ea.”

„Au fost câteva semne reale și evidente, înainte să ne căsătorim, că avea să ne fie foarte greu”, a mai spus. Astfel, Meghan a afirmat că discuția a avut loc în timpul sarcinii cu Archie, iar Harry că a avut loc înainte ca ei să se căsătorească.

În cadrul unui eveniment la care a participat alături de soția lui, Ducesa de Cambridge Kate Middleton (38 de ani), Prințului William (38 de ani) i s-a adresat întrebare: „Este familia regală rasistă?”. La aceasta, viitorul rege al Marii Britanii a răspuns: „Nu suntem chiar deloc o familie rasistă”.

Reacția Reginei Elisabeta a II-a

În numele Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), pe 9 martie 2021, Palatul Buckingham a făcut prima declarație după interviul oferit de Ducii de Sussex. „Întreaga familie este întristată să afle cât de plini de provocări au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan”, se arată în declarație.

„Problemele semnalate, în mod particular cele legate de rasism, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, subiectele discutate sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii foarte iubiți ai familiei.”

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry deveneau părinți pentru prima oară.

Fosta actriță a dat naștere atunci unui fiu, Archie Harrison, acum în vârstă de 1 an și 10 luni. Meghan este însărcinată cu al doilea copil al perechii, o fiică. În vara anului 2020, actrița a pierdut o sarcină.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter