Meghan Markle a pierdut a doua sarcină în luna iulie

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 26 noiembrie 2020, 12:29

Meghan Markle (39 de ani) a dezvăluit că a pierdut o sarcină în luna iulie a anului acesta, descriind că a simțit „o durere aproape insuportabilă”.

Meghan Markle a pierdut a doua sarcină în luna iulie

„Știam, în timp ce-mi strângeam primul născut în brațe, că pierdeam al doilea copil”, a scris Meghan într-un articol publicat în New York Times, citează BBC.

A continuat prin a descrie cum și-a privit „soțul cu inima frântă încercând să țină piesele rupte din ea”. A completat: „Pierderea și durerea ne-au chinuit pe fiecare dintre noi în 2020”.

Meghan Markle a pierdut a doua sarcină în luna iulie

Ducesa de Sussex și-a împărtășit experiența pentru a-i încuraja pe oameni să-i „întrebe pe cei de lângă ei «te simți bine?»”, în perioada Zilei Recunoștinței din Statele Unite.

Fosta actriță și Prințul Harry (36 de ani) au împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de un an și jumătate. La începutul anului acesta, perechea s-a separat oficial de familia regală a Marii Britanii.

În luna iulie, cuplul s-a mutat în Santa Barbara, la 100 de mile de Los Angeles. Ducesa și-a început articolul emoționant menționând că a simțit o „crampă ascuțită” în timp ce avea grijă de fiul ei Archie.

„Am căzut pe podea cu el în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști. Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o. Era udă din cauza lacrimilor amândurora.

Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini.”

Ducesa este a doua membră a familiei regale care a vorbit despre pierderea unei sarcini. În anul 2018, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, Zara Tindall, a vorbit despre cum a pierdut două sarcini după nașterea celui de-al doilea copil.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Meghan Markle „ia în considerare să candideze la președinția Statelor Unite”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!