Mesajul emoționant al Prințului Andrew, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ducele de York era considerat fiul preferat al suveranei

De Unica.ro, pe

Prințul Andrew, al doilea fiu al regretatei Elisabeta a II-a, i-a adus un ultim omagiu mamei sale duminică, 18 septembrie. Ducele de York, considerat fiul preferat al suveranei, a transmis un mesaj emoționant în care spune că va prețui pentru totdeauna dragostea, grija și încrederea ei.

Ducele și-a început declarația folosind apelativele “Mami, Mamă, Majestate”, ce fac trimitere la rolurile îndeplinite de regina Elisabeta a II-a în timpul celor 70 de ani de domnie.

El a continuat spunând că a fost „o onoare și un privilegiu” să o servească, înainte de a adăuga: „O să-mi fie dor de intuițiile, sfaturile și umorul tău”.

Mami, dragostea ta pentru un fiu, compasiunea ta, grija ta, încrederea ta fără limite le voi prețui pentru totdeauna. Pe măsură ce un capitol se închide, un altul nou se deschide. Te voi păstra mereu în inima mea cu cea mai profundă iubire, cu recunoștință  și cu bucurie – a mai precizat el, potrivit The Sun.

Citeşte și: Omagiul adus de Kate Middleton Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut Prințesa de Wales în ziua înmormântării

Citeşte şi: Semnificațiile ascunse ale ținutei pe care Meghan Markle a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Prima persoană care i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a la Westminster Hall a stat 50 de ore la coadă

În onoarea fratelui său Charles, prințul Andrew a încheiat cu următoarele cuvinte: „Dumnezeu să-l aibă în grijă pe rege!”.

Deși era considerat fiul preferat al Reginei Elisabeta, Andrew a căzut în dizgrație și a rămas fără titlul regal din cauza unei prietenii cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein. Ducele de York s-a retras din viața publică în 2019.

Fratele cel mare al prințului Andrew a transmis și el un mesaj public imediat după moartea reginei:

Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristeţe pentru mine şi pentru toţi membrii familiei mele. Plângem profund trecerea în nefiinţă a unei Suverane preţuite şi a unei Mame foarte iubite.

Ştiu că pierderea ei va fi profund resimţită în întreaga ţară, în Regate şi în Commonwealth, precum şi de nenumărate persoane din întreaga lume. În această perioadă de doliu şi schimbări, eu și familia mea vom fi alinați și susținuți de respectul şi afecţiunea profundă pe care știm că regina le primea.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!