Primele imagini cu chipul fiului Prințesei Eugenie! Ce nume au ales pentru micuț

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 15:05

Prințesa Eugenie de York (30 de ani), fiica Prințului Andrew (61 de ani) și a lui Sarah Ferguson (61 de ani), și soțul ei, Jack Brooksbank (34 de ani), au devenit părinți marți, 8 februarie 2021. Recent, în mediul online, Prințesa a publicat primele fotografii cu chipul fiului ei.

Primele imagini cu chipul fiului Prințesei Eugenie! Ce nume a ales?

„Voiam să vi-l introducem pe August Philip Hawke Brooksbank. 💙💙💙 Vă mulțumim pentru minunatele mesaje. Inimile noastre sunt pline de iubire pentru acest mic omuleț. Cuvintele nu pot exprima ceea ce simțim. Suntem încântați să împărtășim aceste imagini cu voi.

Fotografia a fost surprinsă de minunata noastră moașă. Mulțumiri tuturor celor care lucrează în sistemul de sănătate, inclusiv moașei care a venit în ajutorul nostru pentru a ne aduce băiețelul pe lume”, a scris Prințesa Eugenie pe Instagram, în dreptul a trei fotografii cu ea, soțul ei Jack și fiul lor August.

Primele imagini cu chipul fiului Prințesei Eugenie! Ce nume au ales pentru micuț

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Prințesa a născut în Spitalul Portland din centrul Londrei, același spital în care Ducesa de Sussex Meghan Markle i-a dat naștere fiului ei Archie Harrison (1 an și 10 luni). Palatul a dezvăluit că soțul lui Eugenie, Jack, a fost alături de ea în sala de naștere.

Acesta este al nouălea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Bebelușul este al 11-lea în linia de ascensiune la tron, nașterea lui mutându-l pe fiul cel mic al Reginei, Contele de Wessex, pe poziția a 12-a.

Bebelușul nu va deține un titlu regal atâta timp cât Regina nu va interveni pentru a-i oferi lui Jack un titlu, ceea ce este puțin probabil. Nepoata reginei Elisabeta a II-a a făcut anunțul sarcinii în mediul online în luna septembrie a anului trecut. „Eu și Jack suntem atât de nerăbdători pentru începutul anului 2021”, a scris Eugenie atunci.

Eugenie și Jack au aniversat doi ani de mariaj pe 12 octombrie 2020

Perechea s-a căsătorit în luna octombrie a anului 2018. Rochia de mireasă a Prințesei Eugenie a fost creată de designerii Peter Pilotto și Christopher De Vos.

Prințesa a purtat o rochie albă, fluidă, care i-a lăsat spatele dezgolit, în onoarea medicilor Spitalului Regal Național de Ortopedie care i-au corectat scolioza când avea doar 12 ani.

Prințesa a purtat de asemenea tiara Greville Emerald Kokoshnik, realizată de Boucheron în 1919 și împrumutată de Regină.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum s-a simțit actrița Vichi Raileanu în timp ce filma scene intime alături de actorul George Piștereanu

Cine sărută mai bine – Adrian Nartea sau George Piștereanu? Victoria Răileanu a răspuns

Elsa Hosk a comparat experiența ei cu nașterea naturală cu „întunericul unui film horror”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!