Pepe, surprins în compania unei tinere. Cine este aceasta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:34

Pepe (41 de ani) și fosta lui soție, Raluca (30 de ani), au divorțat în februarie 2021. Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Recent, artistul a fost fotografiat de către paparazzi în compania unei tinere make-up artiste.

Pepe, surprins în compania unei tinere. Cine este aceasta

Solistul și Yasmine se aflau într-un local din parcul Herăstrău, unde tânăra și-a serbat aniversarea. Potrivit Spynews, cântărețul și Yasmine au ajuns împreună la local, alături de antrenorul său și de soția acestuia. La eveniment au mai fost prezenți câțiva prieteni comuni de-ai lui Pepe și de-ai make-up artistei.

În imaginile surprinse de paparazzi, Yasmine poartă un top alb care-i lasă abdomenul la vedere, o pereche de jeanși albaștri, o pălărie neagră și o pereche de ochelari de soare. Make-up artista pare o persoană privată, contul ei de Instagram fiind privat.

Pepe, surprins în compania unei tinere. Cine este aceasta

Fotografii cu tânăra găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Yasmine și Pepe par a fi buni prieteni, cunoscându-se și lucrând împreună de ceva timp. În mediul online, în noiembrie 2017, Yasmine a publicat o fotografie în care îi retușează machiajul solistului.

Se vor împăca Raluca și Pepe?

În ianuarie 2021, în emisiunea La Măruță, întrebat dacă el crede că există șanse de împăcare, Pepe a mărturisit: „Atâta timp cât 50% din varianta de 100% nu-și dorește, nu. Din punctul meu de vedere, este bine să lăsăm lucrurile așa cum au fost dorite”.

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu fiul asistentei TV

Răzvan Simion a publicat prima fotografie cu iubita lui, Daliana Răducanu, pe Instagram

Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a speculat că ar divorța de Alina Sorescu

Apoi a completat cu „niciodată să nu spui niciodată”, iar când a fost întrebat despre cine ce greșeli a făcut de s-a ajuns l-a despărțire, a adăugat „nu cred că trebuie să dezgropăm trecutul”. „Vorbim zilnic”, a mai spus.

„Toți prietenii mei trebuie să o respecte și să vorbească frumos despre și cu Raluca. Așa ar fi frumos și vice-versa. (…) Trebuie să vedem partea frumoasă a lucrurilor”, a încheiat.

Ce spunea Pepe despre relația cu soția lui la începutul anului 2020?

„Cred că în orice cuplu există, la un moment dat, o tensiune. Nu pot să spun că am familia și relația perfectă. Poate ne-am certat cu siguranță și noi și am regretat ulterior după ceartă. Ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soția mea, dar am știut să trecem peste și să ne cerem scuze instant.

Dar sunt unii care țin ranchiună și, dacă nu te întorci puțin și nu îți asumi vina și o ții în continuare acolo, s-ar putea ca, la un moment dat, să pună capăt unei relații frumoase. Doar așa din ambiție sau de la prea mulți nervi”, mărturisea artistul cu un an în urmă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!