Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior

De pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 14:57

Ana Violeta, fiica Andreei Marin (46 de ani) și a lui Ștefan Bănică Junior (53 de ani), a împlini 13 ani pe 15 decembrie 2020. Recent, în mediul online, prezentatoarea de televiziune a publicat două imagini rare cu fiica ei.

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior

„Fericirea mea are chipul ei. ❤️ #violeta”, a scris Andreea Marin în descrierea fotografiilor. „Să-ți trăiască, iubito, să vă bucurați una de alta!; Wow! Ce a crescut! ❤️ Să fie fericită și sănătoasă!; Superbă, minunată, perfectă!”, au comentat Adina Buzatu, Adelina Pestrițu și Cristina Șișcanu.

„Frumoasă ca mama ei!; Foarte frumoasă! Așa mamă, așa fiică!; Ce domnișoară frumoasă!; Este superbă, să vă trăiască sănătoasă și fericită!; Să vă umple sufletul de bucurii, să fie sănătoasă!;

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior

Superbă! Să vă trăiască! Ani mulți și de calitate! Ce frumoasă este… ireal de frumoasă! Să-i dea Dumnezeu sănătate și noroc !”, au mai fost alte câteva dintre comentarii. Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Ce carieră își dorește Violeta să urmeze?

Într-un interviu oferit revistei OK! Magazine, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit domeniul de care este atrasă fiica ei la acest moment. „Copiii de azi sunt altfel, te uimesc, îți dau replici mature la care nu te aștepți sau acționează imprevizibil. De pildă, a căutat singură un curs online de … drepturi contractuale și l-a găsit, la Harvard!

Și face asta în timpul ei liber, e pasionată și mi-a spus că i-ar plăcea să devină avocat. M-am mirat, era o noutate absolută. Poate fi doar o fază, căci are doar 12 ani și ceva, poate e o căutare, poate e mai mult. Oricum, a-ți cunoaște drepturile în viață e esențial. Așa că m-am bucurat!”, a mărturisit.

Citește și:

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară! Prima imagine cu fiul asistentei TV

Răzvan Simion a publicat prima fotografie cu iubita lui, Daliana Răducanu, pe Instagram

Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a speculat că ar divorța de Alina Sorescu

Ce fel de mamă este Andreea Marin?

„Din contradicție se nasc ideile bune. Din dezbatere, claritatea. Din dreptul de a spune ce gândești, îndrăzneala de a clădi lucruri mari în viață. Așa că eu încurajez acest spirit combativ, dar nu susțin răsfățul exagerat, care duce la dezechilibru.

Cred, pur și simplu, în moderație și bun-simț, în armonie, asta îmi guvernează viața și asta încerc să îi arăt și fiicei mele, prin tot ceea ce fac”, a mai spus. Violetei i se spune din când în când și nu. De ce?

„Spre binele ei. Îi explic faptul că are o viață în față și anumite lucruri se vor face, dar mai târziu, la vârsta potrivită. Altele, nu pot fi făcute sub niciun chip, nicicând, dacă vrei să te construiești ca un om de încredere, de valoare și capabil să se susțină prin forțe proprii.

Asta se întâmplă în viață. La un moment dat, ești nevoit să te bazezi doar pe tine. Ca să fii luat în serios de ceilalți, trebuie să ai anumite calități, cultivate în timp”, mai mărturisea prezentatoarea TV în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!