Răzvan Simion a publicat prima fotografie cu iubita lui, Daliana Răducanu, pe Instagram

De pe

Răzvan Simion (40 de ani) formează de aproape un an un cuplu cu Daliana Răducanu (29 de ani), arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, însă de câțiva ani are propriul business.

Răzvan Simion a publicat prima fotografie cu iubita lui, Daliana Răducanu, pe Instagram

Moderatorul TV a publicat pe Instagram primele imagini cu Daliana. Fotografiile au fost surprinse la nunta lui Dani Oțil (40 de ani) cu modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani). În dreptul imaginilor, Răzvan a scris: „Găsește pe cineva care..”.

În prima fotografie apar doar Răzvan și Daliana, iar în cea de-a doua, perechea are alături un alt cuplu. Prezentatorul TV a dezactivat comentariile postării. Până acum, designerul și moderatorul au fost extrem de discreți în privința relației lor.

Răzvan Simion a publicat prima fotografie cu iubita lui, Daliana Răducanu, pe Instagram

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Timp de 5 ani, Răzvan a format un cuplu cu Lidia Buble (27 de ani). Fosta pereche s-a despărțit în 2020. Deși s-au despărțit, continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună.

El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, mărturisea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Înaintea relației cu Lidia Buble, timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. Copiii moderatorului locuiesc cu mama lor în Timișoara.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

„Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, toate ustensilele cu care se dă. Strânge bani de motor acum”, dezvăluia Răzvan recent.

Fiica prezentatorului are o relație foarte apropiată cu noua lui iubită. În martie 2021, pe pagina ei de Instagram, Ianca a publicat la Story o fotografie alături de Daliana. Tot atunci a fost confirmată pentru prima dată identitatea acesteia.

După divorțul de Diana, o sursă apropiată cuplului spunea: „M-am bucurat că s-a despărțit de Diana. Săracul Răzvan, la cât a tras cu soția lui… Din gelozie, îl teroriza!”. „În turneele cu mai mulți artiști, seara, după concert, ieșea toată trupa la terasă.

Lui Răzvan îi suna non-stop telefonul. Diana era de o gelozie cruntă. Și el era tot timpul supărat din cauza ei. Era geloasă și posesivă, chiar dacă îi spunea că la masă e toată lumea, îi comanda să se ducă imediat în cameră.

Nu mi-a venit să cred că el chiar o asculta de fiecare dată. Când începea Diana să-l sune, se enerva și pleca imediat în cameră. Era terminat și nu-i zicea nimic, era super cuminte. Cât de geloasă și de nebună să fii să-i faci așa ceva?! Doamne ferește să dai peste așa ceva!”, a mai spus sursa, potrivit Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!