Netflix a lansat trailerul documentarului despre Prințul Harry și Meghan Markle: „Când miza e așa de mare, nu e mai logic să aflați povestea de la noi?”

De Unica.ro, pe

Netflix a lansat primele imagini din mult-aşteptatul documentar despre viaţa prințului Harry și a lui Meghan Markle din California.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt pregătiți să își spună partea lor de poveste. În cele şase episoade cei doi doresc să „împărtăşească cealaltă faţă a poveştii lor de dragoste şi a provocărilor cu care s-au confruntat” de când formează un cuplu.

Trailer exploziv: Prințul Harry și Meghan Markle, partea lor de poveste

Trailerul intitulat „Harry & Meghan” cuprinde mai multe imagini exclusive cu cei doi din momentul în care s-au cunoscut și până în prezent. Printre fotografiile incluse în trailer se regăsesc momente de la nunta lor sau din vacanțele petrecute împreună, însă și unele în care Meghan este tristă în timpul unor evenimente regale sau chiar plânge.

Prințul Harry și Meghan Markle, povestea lor „din spatele ușilor închise.”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

„Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise”, spune prințul Harry. „Când miza e așa de mare, nu e mai logic să aflați povestea noastră chiar de la noi?”, întreabă Meghan Markle în trailerul lansat de cei de la Netflix.

Când va apărea documentarul

Documentarul va fi difuzat pe 8 decembrie. Potrivit publicației People, include mărturii „de la prieteni, membri ai familiei şi istorici care discută despre starea Commonwealth-ului şi despre relaţia familiei regale britanice cu presa”.

Relația prințului Harry cu familia regală britanică

Prințul Harry și Meghan Markle au oferit fanilor o mică frântură din documentarul lor de pe Netflix chiar în timpul călătoriei Prințului William și a lui Kate Middleton în Boston. William, moştenitorul coroanei, a fost în total dezacord cu fratele său, atunci când prințul Harry şi Meghan Markle au dezvăluit anul trecut că un membru al Casei regale a pus sub semnul întrebării culoarea pielii fiului lor, Archie, chiar înainte de naşterea acestuia. De atunci, cei doi fraţi au mai apărut împreună în rare ocazii.


VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Prințul Harry își va lansa și memoriile

Prinţul Harry urmează să-şi lanseze memoriile pe 10 ianuarie, promiţând, de asemenea, o serie de dezvăluiri jenante. Cartea intitulată „Spare” este aşteaptată cu mare îngrijorare de către familia regală britanică.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au confirmat relația în toamna lui 2016, iar un an mai tărziu și-au făcut prima apariție publică împreună, la deschiderea „Invictus Games” în Toronto. La data de 19 mai 2018 cei doi aveau să se căsătorească la Palatul Kesington. Cei doi locuiesc în prezent în California, alături de cei doi copii ai cuplului regal.

Sursa Foto/Video: Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!