Monica Anghel a slăbit 8 kilograme în trei luni. Vezi avertismentul ei în legătură cu dieta disociată!

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 13 septembrie 2021, 17:27

Monica Anghel a avut mereu probleme cu greutatea, de accea a trecut până acum prin numeroase diete de slăbit, unele afectându-i chiar sănătatea.

Acum, Monica Anghel a reuşit să slăbească cu ajutorul unui regim de viaţă sănătos, iar forma în care se află acum este una spectaculoasă. Celebra interpretă nu uită însă că a avut şi o perioadă nefastă din cauza curelor încercate şi avertizează în legătură cu acestea. „Am slăbit 8 kg din ianuarie şi până acum. Am ţinut la un moment dat dieta disociata. E adevărat, am slăbit, dar îmi căzuse părul şi am renunţat. Regimurile drastice nu dau randament decât pe moment”, a declarat ea pentru click.ro.
Monica Anghel a slăbit 8 kilograme în trei luni. Vezi avertismentul ei în legătură cu dieta disociată!

Din fericire, noua jurată a emisiunii „Te cunosc te undeva” a descoperit  o metodă corectă de a slăbi. „Fac sport, în special echitaţie. În general, mănânc rondele de orez expandat, câte un baton de slăbit, fructe, salate. Am renunţat la pui şi la peşte pentru că nu-mi plac, consum doar vită la grătar cu salate. Seara, câteodată mănânc, câteodată nu, depinde la ce oră ajung acasă. Mănânc mozzarela cu o roşie, ardei gras, un iaurt degresat”, a mai spus Monica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!